30,77M‘ye aldığımız adamı neden 30 M ye satiyoruz

Bruno Fernandes (M.United) -40.000.000
Can Uzun (E.Frankfurt) - 40.000.000
Camavinga (R.Madrid) -Zorunlu Ops Kiralık
Ferdi Kadıoğlu (Brighton) -40.000.000
Bremer (Juventus)-20.000.000
Mathys Tel (Tottenham) -Ops Kiralık
Abline (Nantes) -Zorunlu Ops. Kiralık

Kadro

Uğurcan (Günay)
Singo (Sallai)
Sanchez (Kaan)
Bremer (Bardakçı)
Ferdi (Eren)
Camavinga (Ugochukwu)
Torreira (Sara)
Barış (Tel)
Sane (Yunus)
B.Fernandes (Can Uzun)
Osimhen (Abline)

ferdiye verilen rakami az yazmissin

Eğer Sara için doğru düzgün teklif gelmediyse ve satıl(a)mayacaksa ilk 11 olarak düşünmek büyük hata olur. Sezona yenik başlarız. 2 maç var 5 maç yok.
Mevcut yabancı düzeninde bir şekilde yer açıp 8 ve 10'un yedeği olarak rotasyonda düşünülmesi gerekiyor.

Bu sekilde yonetim taraftarla aleni karsi karsiya geliyor.Yanginin artmasi lazim

Can gelirse forvet arkası gelir ve as oyuncu olur

40 verdiğimiz adamı oranın buranın rotasyon oyuncusu yapabileceğimizi nasıl düşünebiliyonuz yav

topçularımız kapıs kapıs

haga singo

hadi ins..

Singo'yu satmak istememizi anlayamıyorum. Adam bir kere sakatlandı diye bir anda, cam kemikli yaptınız adamı. Kendine iyi baktığı sürece, canavar gibi oynar sağ bekte. Hem top taşıyabiliyor hem insan azmanı. Şu an arasan bulamazsın.

Para mı yok Singo neden satılıyor

He belki oyuncu ayrılmak istemiştir çünkü Sallai'nin önüne bir türlü geçemedi hocanın tercihinden dolayı

Singo'yu satmak istememizi anlayamıyorum. Adam bir kere sakatlandı diye bir anda, cam kemikli yaptınız adamı. Kendine iyi baktığı sürece, canavar gibi oynar sağ bekte. Hem top taşıyabiliyor hem insan azmanı. Şu an arasan bulamazsın.
Bir kere mi sakatlandi

Singoyu satıp Sallai ana bek arkasına Ali Turap koyup ekonomi yaparız

Ponomarenko ne oldu Abline nereden çıktı yaw tam birine alışıyoruz okey diyoruz tak yeni bir isim ortaya atılıyor ne geniş listeymiş

Geri
Üst Alt