Ula kingpay :asd:

3 10 no alıp 2sini yedek bırakmışın

Yedek yok orada herkes rekabette.

Brahim Sane’yi keser
Yunus Barış’ı kesebilir
Fernandes bir tek garanti sayılır ama Can da her maç ilk değişiklik girer Osi yerine tek forvet dahi olabilir maç maç.

Taş gibi kadro yaptık en imkansızından da yedeği mi kaldı problem ya. 😄

bu arada Bruno transferi imkansıza yakın, Can Uzun transferi de bence bonserviste anlaşılması mümkün değil gibi, son güne kadar oyalar bizi Frankfurt

daha iyisini alacağız, yıldız alacağız, ucuza alacağız, fırsat kovalayacağız diye diye geçen her vakte yazık günah.

ilkay geçen sene sezon başı kampında takıma katılsaydı belki çok çok daha iyi bi sezon geçirecekti sadece basit bir örnek olarak verdim bunu.

bu arada Bruno transferi imkansıza yakın, Can Uzun transferi de bence bonserviste anlaşılması mümkün değil gibi, son güne kadar oyalar bizi Frankfurt

daha iyisini alacağız, yıldız alacağız diye diye geçen her vakte yazık günah.

ilkay geçen sene sezon başı kampında takıma katılsaydı belki çok çok daha iyi bi sezon geçirecekti sadece basit bir örnek olarak verdim bunu.

Ilkayin cityde sezon öncesi kampı geçirmesi daha iyi degil mi

daha iyisini alacağız, yıldız alacağız diye diye geçen her vakte yazık günah.

Beceriksizler ile enciso bile baya zor

Geri
Üst Alt