- 9 Mayıs 2026
- 39
- 12
- 8
Galatasaray büyük ihanetin aynı zamanda beceriksizliğin içinde biri buna dur demeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet iyi oynarsa ve bekleneni verirse vereceğiz.19 maçta bırakırlar oynatmayı. 25m pound mu vericez, içinden thuram falan çıkması lazım
Sadece osimhen değil.Allah korusun şu ara Osimhen küçük bir sakatlık geçirse sezona forvetsiz gireceğiz. Alternatifi olmayan tek bölge
Sanmıyorum, o kadar kapasiyesi yok. Kolay çalım yiyiyorEvet iyi oynarsa ve bekleneni verirse vereceğiz.
sen nıye forumdasın hocam senı ekıbe alalım okan burugunSanmıyorum, o kadar kapasiyesi yok. Kolay çalım yiyiyor
Anca oyunda alırsınız hocam :=)
Yonetimden pek cacik olmaz, Erdem gelmesse bizim isimiz yașBuna gitsin desek lig maçına 8 numarasız çıkarız
Kendisi bizi istemiyorduHalen aklım almıyor zanioloyu neden sattık biz tutaydık ya banko oynardı 11 de herif
O kadar kapasitesi var. O kapasitesini de umarım bizde gösterecek.Sanmıyorum, o kadar kapasiyesi yok. Kolay çalım yiyiyor