takım 3 gündür izin yapiyo heralde

elalem 40 derecede günde cift idmanlan takımını hazirliyo

bizim topçular mikonos tan fln karelerle karsimiza cikiyolar

devre arası asprilla boey lang transfer döneminden daha kötüsü geliyor vakit daraldıkça kulüpler iyi oyuncusunun fiyatını daha da yukarı çekecek batırdılar gene her zamanki gibi
Bence devre arası için çok iyi transferlerdi onlar. Lang başta hepsinden az biraz verim aldık ve hiçbiri elimizde patlamadı.

Leao'yi Italyan liginde, portekiz milli takiminda kosturamiyorlar. Bizim lige gelirse tamamen salmaya baslar ve mac basi 9km falan kosar.

Her sene aynı şeyleri okumaktan biraz sıkıldım
Bende her transfer döneminde ayni salakliklari yasamaktan biktim. Önunde muthis firsat var tek yapacagin ana kadrodan 3 oyuncu cikarip yerlerine yeni oyuncular koymak ve 3tane de rotasyon geniṣletecek topcu alip önune bakmak

Ama yok illa iniletecekler taraftari

Beyler sakin olun biraz, neticede 4 senedir bu yönetimle şampiyonluklar geliyor.

Dursun başkan olmasa hayatınızda Osimhen mi görürdünüz vefasız herifler

Bunlar başka takımdan futbolcu alamadığı gibi kendi takımında ki futbolcuyu da alamıyor

Beyler sakin olun biraz, neticede 4 senedir bu yönetimle şampiyonluklar geliyor.

Dursun başkan olmasa hayatınızda Osimhen mi görürdünüz vefasız herifler
e37ace5a-6cf2-4c9e-a2df-c08d8f3ca52f-1_all_12932.webp

Haziran ayının başındada bu düşüncedeydim niye yangın yapılıyor rakiplere bakarak deniyordu geldiğimiz noktada 1.5 ay geçti tık yok çünkü yönetilmeyi beceremiyoruz 4 senedir aynı şeyleri yaşadık. 4 senedir aynı politika var isimleri salayıp taraftarı oyalayayım günün sonunda şansa bala filan denk getirirsek adam alırız.

Bizim 4/4 yapmamız mucize ötesi 102 puan topladığın sene Boey gibi banko adamını satıp Kaan ile yola devam ettik şu an ki lig durumu olsa paket helva yaparlardı.

Bruno Fernandes gelirse yine sadece DURSUN BAŞKAN sayesinde gelecek ;)

Haziran ayının başındada bu düşüncedeydim niye yangın yapılıyor rakiplere bakarak deniyordu geldiğimiz noktada 1.5 ay geçti tık yok çünkü yönetilmeyi beceremiyoruz 4 senedir aynı şeyleri yaşadık. 4 senedir aynı politika var isimleri salayıp taraftarı oyalayayım günün sonunda şansa bala filan denk getirirsek adam alırız.

Bizim 4/4 yapmamız mucize ötesi 102 puan topladığın sene Boey gibi banko adamını satıp Kaan ile yola devam ettik şu an ki lig durumu olsa paket helva yaparlardı.
Forvet yedegi yok
10 numara yok
Sol kanat yok
Sol stoper yedegi yok
yedek kaleci yok (bana gore)
Ust duzey 8 numaran yok

Geri
Üst Alt