Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.469
- 40.181
- 3.413
Yorum yapmamisimdir bile. Arayip bulursan yorumlarizTek soru inaaştçı dendiğinde tepki gösterdin mi göstermedin mi? Gösterdiysen zaten kendinle çelişiyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorum yapmamisimdir bile. Arayip bulursan yorumlarizTek soru inaaştçı dendiğinde tepki gösterdin mi göstermedin mi? Gösterdiysen zaten kendinle çelişiyorsun.
Cümle içinde aşağılamak için kullanılıyor bu terimler. Nasıl zamanında Taner Aşkın inşaatçı diyerek Erden Timur'u aşağılamaya kalktığında da tepki gösterdiysem buna da göstermem doğal. Aksi ikiyüzlülük çünkü. Sana normal geliyor olabilir bana bu tarz aşağılayıcı üslup normal gelmiyor.Erdene inşaatçi derken de bir hakaret yok. İnşaatçı, otelci bunlari hakeret olarak görmek sizin asiri zorlamaniz. Bu adamlar şahandan kat be kat zenginler boyle aşılama mi olur.
Yorumunu arayıp bulmakla uğraşamam sadece forumun genelinin o dönem Taner Aşkın'a tepkili olduğunu net bir şekilde hatırlıyorum. Demek ki sana o zamanda normal geliyormuş sen yorumum yok diyorsan yoktur. Bana bu tarz aşağılayıcı üsluplar normal gelmiyor.Yorum yapmamisimdir bile. Arayip bulursan yorumlariz
Ben Şahanın ne demek istediğini anladigim icin hicbir sorun görmüyorum.Cümle içinde aşağılamak için kullanılıyor bu terimler. Nasıl zamanında Taner Aşkın inşaatçı diyerek Erden Timur'u aşağılamaya kalktığında da tepki göstermiştim. Sana normal geliyor olabilir bana bu tarz aşağılayıcı üslup normal gelmiyor.
Bi biz 10m a tranfer yapamıyoruz
çok ii bir kanatçıymış bu
kaç kuruş aceba
Muhtemelen bunu 15 yaşından beri izliyorlar.Kariyerinde profesyonel maci olmayan cocugu 10 milyona almislar, bizde bunu yapsak yonetimi tebrik edecekmisiniz?
Mesela Can Armando alindi, hemde daha ucuza.![]()
çok ii bir kanatçıymış bu
kaç kuruş aceba
Muhtemelen türkiyeyi düşünmüyor alamayızalınabilir dimi Heis
ne dersin
sen kimsin renktaşKüfürsüzlük çok zor