Galatasaray'in kare asi ... Otelci, Simitci, Insaatci ve Sirkatci...

Sadece 1 hakkımız var ve orası da Leao ile mi dolacak?

Transfer nerede iyi soru sponsorlar nerede daha iyi soru paralar nerede en iyi soru yönetim nerede cevabı olmayan soru

Şimdi rakipler mevcut yabancı kuralına uymaksizin transfer yapmaya devam edip, kadrolarında aşırı şekilde yabancı şişkinliğine sebep veriyorlar. İşin garibi kural 10+4 iken ve bir çok yabancı oyuncuları olduğu halde yeni yapılan transferlere nasıl lisans veriyor bu TFF. Önceden de bu sekildemiydi
Ben kadroda aciklik yokken lisans verilmedigini saniyordum. Ya da TFF'ye eldeki yabancilari bildirmiyorlar mi?

"Ndombele" transferine hazırlıklı olun

Şu Abdulkerim'in mevkisi ile ne zaman oynasak sonu kötü bitti. Ya oraya adam akıllı esas mevkisi sol stoper olan birini alın ya da Yusuf beni alın diye haber göndermiş. O çocuğu yedeğe alın.

Dursun Özbek ve avarelerini biz yeni tanımıyoruz her transfer dönemi böyledir bu adamlar.

Konunun şampiyonluklarla veya rekor gelirlerle bir alakası yok.

Hatta bir ara yurt dışından transfer yapamıyordu bu avareler sadece yurt içinden alabiliyordu fahiş fiyatlara.

Ertesi sezon inanılmaz bonservis ve maaş bedelleriyle garip bir kadro kurdu Fatih Hoca gelmesiyle o kadrodan bir şekilde performans alıp şampiyonluklar yaşadık.

Fakat yenilen sat-al cezası yüzünden gerekli takviyeleri hiçbir zaman yapamayıp birçok transfer fırsatını kaçırdık. 4 yıl kuruş hesabı yaptık.

Yani say say bitmez bunun icraatları da neyse... Umarım Galatasaray bir gün gerçekten şirket gibi yönetilen bir kurum olur ve her kuruşun hesabı sorulur.

Haa benim buna gram inancım yok o yüzden artık kafaya pek takmıyorum.

Geri
Üst Alt