Başkan dursun Özbek TV de bombaları patlatmaya düşünüyor. Kuslara bile transfer fisildanmiyor
Bunlarin cok gizli gizli transfer yurutme imkanlari yok. Zaten gecen hafta forvet transferinde hareketlenme var dediler ardindan ne olduysa bir sessizlik var suan.

Takima en az 5 oyuncu lazim, bunlarin 3 tanesi de 11 seviyesinde oyuncular olmali. Lig baslamadan en az bu 3 isim bitmesi gerekiyor.

Singo'ya keşke teklif gelsede gitse. Sallai bize yeter.
Aynen sag bek gereksiz kalabalık mevcut kadroya gore nerden baksan iki adam var.
Sol bekteki kalabalıgı da son gunlerde kazımcanı bedavaya bir anadolu kulubune verip, Ereni de Basaksehire bedavaya kiralar çözeriz. Boylece bir pozisyonda en fazla bir oyuncu ile yalın ve kaliteli bir kadro ile sezona gireriz.
Şaka bi yana Singo satılsa iyi olur da gercekten o paraya da birşey alamazlar bunlar elde ne varsa sarılmak lazım. Yoksa gercekten işin sonunda Galatasaray dan nefret eden anadolu takımlarına para yedirecegiz.

Dursun otelinin onune pislenmesini cok sey etmezde Kavukcu bey PR'inin bozulmasina musaade eder mi bilmiyorum.

İnsanlar bırak avrupa'da başarıyı ligde napariz diye kara kara düşünuyor

Her tranfer dönemin baslangici:
1000017388.webp

Her transfer dönemin sonuna gelince:
1000017381.webp

Son düzenleme:
Pazarlıkla almak lazım, 1 yıl sözleşmesi var

bu işin tek çözümü hoca ağırlığını koyacak yoksa kimse bir şey beklemesin

Bunlarin cok gizli gizli transfer yurutme imkanlari yok. Zaten gecen hafta forvet transferinde hareketlenme var dediler ardindan ne olduysa bir sessizlik var suan.

Takima en az 5 oyuncu lazim, bunlarin 3 tanesi de 11 seviyesinde oyuncular olmali. Lig baslamadan en az bu 3 isim bitmesi gerekiyor.
Ben Erden timuru istiyorum yav. Adam hem iletişimde iyi hem transferde

Utraslan lideri iki gün arayla o açıklamaları boşuna yapmadı belliki sıkıntı var.
Yapılacak olan belli

İlk maçta tribünler istifa diye inlemeli

Ayrıca her yerde baskı yapılmalı

Liseyse lise kulüp binası ise kulüp binası tesis ise tesis

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aston Villa, Alejandro Garnacho için Chelsea'ye satın alma opsiyonuyla kiralık bir teklifte bulundu. (F. Romano)

Geri
Üst Alt