Cidden bizim yönetim bu isi son günlere birakirsak ucuza oyuncu kapariz veya firsat transferi yapariz mi saniyor?

Iyimisiniz? Son günler kala kim.ilk 11 oyuncusunu sana verir? Verse bile üstüne yüzde 50% fazla koparir senden, ancak kadrosunda düsünmedigi oyuncuyu sana normal fiyatdan gönderir oda bizde müzmin yedek olur

Son gun milletin elinde kalanları kiralayacaklar işte yaw ne 50 basması.

Artık kalanlara da hiç sevinir hale geldik benorta saha değil ama defansta Leminayı beğeniyorum orta sahada büyük maçlar hariç pek tınlamıyordu . Transfer gidişat fena ismi geçip beğenmediğimiz çoğu oyuncu kadar oyuncu bile alınamayacak gibi duruyor

Arada gaza geliyoruz Fernandes falan istiyoruz ama ben en son eksik olan adamlar tamamlasın noktasına geldim. Eksikleri tamamlayın, isim peşinde koşmayın.

Leminayla kontenjan doldu transferi unutun

1784650899925.webp

Cidden bizim yönetim bu isi son günlere birakirsak ucuza oyuncu kapariz veya firsat transferi yapariz mi saniyor?

Iyimisiniz? Son günler kala kim.ilk 11 oyuncusunu sana verir? Verse bile üstüne yüzde 50% fazla koparir senden, ancak kadrosunda düsünmedigi oyuncuyu sana normal fiyatdan gönderir oda bizde müzmin yedek olur
O kadar beyinsiz olamazlar. Bence kasa kolayligi yapacak yonetici bulamiyorlar. Transfer icin belli bir nakit lazim ve gorunun o ki gercekten bu konuda sikinti yasiyoruz. Muhtemel olan eldeki parayi insaat projelerine yatirmis olmalari.

şurada pono cimbomla 5 milyona anlaştı fln gibi bişeyler yazıor
5 milyon euro kiralama bedeli + 25 milyon euro şarta bağlı opsiyon diyor. 20 maç oynaması durumunda devreye girecekmiş. kaynağın güvenilirliğini bilmiyorum.

O kadar beyinsiz olamazlar. Bence kasa kolayligi yapacak yonetici bulamiyorlar. Transfer icin belli bir nakit lazim ve gorunun o ki gercekten bu konuda sikinti yasiyoruz. Muhtemel olan eldeki parayi insaat projelerine yatirmis olmalari.
Yeminle sallaklik eger transfere projelerden dolayi ciddi bütce ayirmadilarsa, son bir dans deyip besinci sampiyonluk ve yeni bir Rekor kirma sansin varkene bu projeleri icabinda bir sezon sonra baslardin. Bu sene sampiyon olamazsan kadron yeterli.olmadigi icin, proje yaptigina pisman ederler.

Geri
Üst Alt