Galatasaray, Milan'dan ayrılacak olan Rafael Leão'nun durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Portekizli oyuncu henüz Türkiye'ye transfer konusunda sıcak bir tavır sergilemedi. Rossoneri, 50 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam talep ediyor ve şu an için opsiyonlu kiralama seçeneğini kabul etmeyi düşünmüyor.

Geçelim o zaman

Yabanci kurali degismezse fener as kadro da düsündügü iki yabanci oyuncu dan vaz gecmek zorunda

Tff defalarca bize karsi olduklarini gösterdi,bizde kuralin kaldirilmasini istiyoruz bu yüzden arada kaldilar

Yoksa fener icin coktan degismisti kural
Bu saatten sonra kural değişirse şike olur. Olmaz öyle şey. Bizimkiler opsiyonlu kiralık u23leri hemen getirsin. Kural değişirse hukuki yollara başvursun.

Leao'yu ben de istemiyorum.

Top kendisindeyken cok sey yapabilen birisi ( gerci o yonunde de son zamanlarda aksama var), top rakipteyken eli belinde gezinen bir oyuncu. Boyle birini istemem acikcasi.

Sağlam bir haber düşse ardı arkası gelecek gibi de o haber düşmedi bir hadi be yönetim hadi be yönetim

Son gün biri piyangodan düşsün diye bekleyerek Haziran, Temmuz, Ağustos'u bomboş geçiriyorlar.

Her sene aynı çile

Bu sene amorti bile çıkmayacak

leao tam lige getirmek için bütün malzemeleri biz koyduktan sonra fb'nin son gün uçağa koyup getireceği char değil mi ya

Galatasaray'da forvet transferi yakında kampa gelebilir. (Kutlu Akpınar)

Geri
Üst Alt