Ben halen brunu gibi bir gundem olmasina katlanamiyorum. Gelme ihtimali bence yok bos yere goz gore gore oyalaniyoruz. Ayrica manunun da oyle acayip fiyat dusecegini felan sanmiyorum verin serbest kalma bedelini felan diyorlasa sasirmam nispeten ucuza biraktigi kaliteli bir adam hatirliyormusunuz manunun ? satarken saplama isinde baya inatci manu benim hatirladigim kadariyla

Bizim yönetim bunların aklına uyuyor herhalde, vayyyyyyy çakal dombili vay

kimse vermez o parayı sanmam ataplar dışında

ama öyle 20ye de bırakmazlar

şimdi lewa kane gibi adamlar 30lu yaşlarında 50, 100 milyonluk transferler yaptılar. Bruno da son yılı filan ayağına en düşük ihtimal 30-40 arasına gider
40M dan aşağı olmaz bize bence . EPL içinden de bir sürü teklif olabilir.

bonservisten ziyade buradaki detay maaş işi - ama günün sonunda ben Utd ile uzatadabilir olarak bakıyorum. Adam kariyer sonuna doğru güzel para kazanayım düşünüyor da olabilir.

benim demek istediğim yazılan çizilenlerin kulağa çok abes gelmesi.

40M dan aşağı olmaz bize bence . EPL içinden de bir sürü teklif olabilir.

bonservisten ziyade buradaki detay maaş işi - ama günün sonunda ben Utd ile uzatadabilir olarak bakıyorum. Adam kariyer sonuna doğru güzel para kazanayım düşünüyor da olabilir.

benim demek istediğim yazılan çizilenlerin kulağa çok abes gelmesi.

mesela leaoya da kimse 40 üstü verme araplar dışında

italyan gazeteciler köpürtüyor rakamı

60 milyon bonservis verecek olsam leao mu alır takımlar allah aşkına

Hadi abi. Sara ile Sallai'yi satıp şu kadroya tamamız. Gönülden iyi bir sol stoper de geçiyor ama alamayız gibi görünüyor.
1599e161b430c397aafa766a34b4bdee3982157.jpg

Bu iş olacak gibi o zaman Sane'den çıkmak lazım Barış'ı sağ kanada atmamız daha iyi olur.

Sane’den çıkıp leao indirmek olumlu olabilir, barış yedeğe düşmeyi kesinlikle haketmiyor. Solda leao sağda barış güzel olur. Yalnız leao’nun gelip sane’nin de gitmediği senaryoda %80-90 sorun çıkacaktır. Sane yıllık 10-11 milyon kazanırken yedekte oturtabileceğimiz profilde bi adam değil

Geri
Üst Alt