Koca 2 ay boyunca sadece 1 transfer yaptık rakipler greenwood muriqi trossard rashford falan alıyor Allah harbi sizin belanızı versin

İlkay kampta çok diri göründü ve teknik ekibin kafasını karıştırdı. İlkay ın durumu netleşene kadar yönetim 10 numara transferini ağırdan almaya karar verdi haberini ilk kim girer?

Bu nasıl habercilik yahu

Ne demek reijnders can Bruno bunlardan birkaçı gelebilir, hiçbiri de gelmeyebilir ne demek yahu iyice mala bağladı bunlar

Bu nasıl habercilik yahu

Ne demek reijnders can Bruno bunlardan birkaçı gelebilir, hiçbiri de gelmeyebilir ne demek yahu iyice mala bağladı bunlar

Valla bence mala bağlayan yönetim. Gelip gelmeyeceği belli olmayan adamları aylarca bekleyerek elindeki opsiyonları daraltanlara maldan başka bisey denmez zira.

10 numaraya Sudakov veya Enzo Millot,stopere Yusuf Akçiçek veya +4 kontenjanından Zeze sonrasın da 8 numara ve kanat kimse artık transfer sezonu ne zaman bitecekse artık fırsat kolla. Hiç olmayacak adamların neden peşinde koşuyorlar. Bruno Fernandes,Leao yok bilmem Can Uzun,Valverde,Camavinga. 40 yaşına geldik sövdürecekler kendilerine.

sallai davinson romero jacobs
torreira reijnders
barış bruno sane
osimhen

6761.jpg

Çapları belli almayı becerebildikleri biri olursa istemezük demeye hacet yok hiç becerememelerinden iyidir en azından kulübede adam olur. Veccino muhabbeti yapma zamanı değil.

Bakalım Okan hoca Dursun’a rağmen bu sene şampiyon olacak mı, transfer ümidim kalmadı. Jelert, Cuesta, Aurier ayarında tipler gelir son gün.

bir sekilde reijnders olsa keyiften cildiririm ya. 8 olarak almalari kaydiyla tabi. paqueta sonrasi en sevdigim herifti milan’da.

Geri
Üst Alt