mu.webp

Valla bilemiyorum, haberlerde hep kiralik opsiyonlu diye gorunce iskilleniyorum.
U23 kategorisi transferlerinde ben normal karsiliyorum ama standart yaklasim olmamali tabii.

Aspirilla mesela, yararlanamadik ama hic kafa sisirmeden ayrilik oldu, kullanmadik opsiyonu. Cok yanlis bulmuyorum ama her oyuncu icin gecerli olmamali o yontem.

Bu donem Erden Timur ile parasizliktan transfer yapamayip sonunda Ndombele’yi getirdigimiz donemle benzerlikler gosteriyor. Acaba CL gelirinin girdisi mi bekleniyor. Erden Timur’de oyuncularla para olmadan transfer gorusmelerinin ne kadar zor oldugundan bahsetmisti. Bir de oyuncuya paramiz yok diyemiyorsun. Yalandan sebeplerle iteleyebilecegin kadar iteliyorsun.
Mukemmel bir transfer donemi denemez ama yine de havayi degistirmislerdi fakat en onemli fark olarak gordugum sey - iletisim.

O donemde gelirin, basari vs limitlerin epey kisitliydi. Bizim limite en buyuk etki eden sey Osimhenin odenen bonservisi heralde gecen sezona dair. Tamamini odedik galiba cunku.

U23 kategorisi transferlerinde ben normal karsiliyorum ama standart yaklasim olmamali tabii.

Aspirilla mesela, yararlanamadik ama hic kafa sisirmeden ayrilik oldu, kullanmadik opsiyonu. Cok yanlis bulmuyorum ama her oyuncu icin gecerli olmamali o yontem.
Sorun şu kim sana zaten bugün performans verebilecek ya da ileride yuksek potansiyelini olan adamını dene diye verir. Mesela şu an Galatasaray kullanmayacak bile olsa Renato yu satına alma opsiyonlu kiraladı diye haber cıksa olay olur. Cunku bu su demek zaten iyi cıkarsa adam alacak kotu cıkarsa sana donecek bunu kim potansiyel gördügü oyuncu icin kabul eder.
En iyi ihtimalle ligden dusmus ya da hedef kuculten bir takımdan aldıgım paraya cıksam diye dusunecegi cok da ucup kacmamıs adamları alabilirsin gibi. Ona da örnek Lesley, aldık ama et mi tavuk mu oynarken anlayacagız. Ama net olan su an yanarak gelmedi.
Diger adı gecen Pono, Abline gibi adamları adam su an nakit almak varken neden sana denemeye versin. Adam geldi capraz koparttı sen posasını geri gönderdin sana hayat güzel de adam bunu neden istesin.
Bizim yapacabilecegimiz transfer Premier ligde kadroda dusunulmeyen son bir kac yılda dususte olan adamlar olacaktır. Ndombele, Ghezal, Sanchez vs buna örnek. Ha tutar ha tutmaz ona bakacagız. Ama bu sene belli ki yüksek profili transfer olmayacak hatta herkes isini bitirene kadar da transfer olmayacak.

Sorun şu kim sana zaten bugün performans verebilecek ya da ileride yuksek potansiyelini olan adamını dene diye verir. Mesela şu an Galatasaray kullanmayacak bile olsa Renato yu satına alma opsiyonlu kiraladı diye haber cıksa olay olur. Cunku bu su demek zaten iyi cıkarsa adam alacak kotu cıkarsa sana donecek bunu kim potansiyel gördügü oyuncu icin kabul eder.
En iyi ihtimalle ligden dusmus ya da hedef kuculten bir takımdan aldıgım paraya cıksam diye dusunecegi cok da ucup kacmamıs adamları alabilirsin gibi. Ona da örnek Lesley, aldık ama et mi tavuk mu oynarken anlayacagız. Ama net olan su an yanarak gelmedi.
Diger adı gecen Pono, Abline gibi adamları adam su an nakit almak varken neden sana denemeye versin. Adam geldi capraz koparttı sen posasını geri gönderdin sana hayat güzel de adam bunu neden istesin.
Bizim yapacabilecegimiz transfer Premier ligde kadroda dusunulmeyen son bir kac yılda dususte olan adamlar olacaktır. Ndombele, Ghezal, Sanchez vs buna örnek. Ha tutar ha tutmaz ona bakacagız. Ama bu sene belli ki yüksek profili transfer olmayacak hatta herkes isini bitirene kadar da transfer olmayacak.
O yuzden zorunlu opsiyon olayi var ama dedigin dogru tabi, kimse o sekilde oyuncusunu yollamak istemez. Biraz ama oyuncunun etkilenmesiyle dogru orantili, ponomorenko misal hayati degisir burda(ya da avrupada).

Yuksek profil bekliyorum ortasahaya ben ama optimist bakiyorum diyelim.belli profilin ustunu zaten bu lige getirmek cok zor, osimhen asiri istinsa bir durum o acidan(birde yani verilen maaslar anormal).fakat diger eksiklerini ve takviyelerini lig basina yetistirmen lazim. O surec epey karamsar ilerliyor, ozellikle o genis kadro gorseli ciddi moral bozucu

Leğaoa olmuyorsa Yasin Öztekin 3. Lig takımında harikalar yaratıyor onu alalım gelir.

Fenerbahçe bizim yapmamız gerekenleri yaptı. Böyle deyince de kızıyorlar ama gerçek bu.

Sadece artık kimi gönderecekler ona bakıyorlar. Bizim daha adamlar yok ortada.

Fenerbahçe bizim yapmamız gerekenleri yaptı. Böyle deyince de kızıyorlar ama gerçek bu.

Sadece artık kimi gönderecekler ona bakıyorlar. Bizim daha adamlar yok ortada.
Greenwood fransada double double yapıyor
Leao italyada double double yapıyor

Bunlardan kaliteli oyuncu bulmak çok zor, adamların kadrosu bizden iyi oluyor

Kahvekonyakı takibe aldım bakalım bu gün uçak hazırlanıyor demiş kavukçu abinin bakalım nereye gidecek

Greenwood fransada double double yapıyor
Leao italyada double double yapıyor

Bunlardan kaliteli oyuncu bulmak çok zor, adamların kadrosu bizden iyi oluyor
Leaonun potansiyeli greenwoodun çok üstünde beklenen sıçramayı tam olarak yapamadı ilk hypelandığı çıkış dönemlerinde çok beklenti vardı olurda gelirse kendini sahaya verirse osimhenle birlikte bambaşka bişeye dönüşürler

Leaonun potansiyeli greenwoodun çok üstünde beklenen sıçramayı tam olarak yapamadı ilk hypelandığı çıkış dönemlerinde çok beklenti vardı olurda gelirse kendini sahaya verirse osimhenle birlikte bambaşka bişeye dönüşürler
50 milyon bonservis verecek durumumuz olsa coktan Can ya da Diaz falan alırlardı. Leao yu kiralamayı falan denemişlerdir en fazla. Belki Agustos sonuna kadar gondermezse Milan o zaman verir 8-10 milyon kira ustu satın alma seklinde.

YUNUS AKGÜN Satıldı mı ??

Nedir bu herifi yok sayma sebebininiz? Pek ala 10 numarada oynayabilir

Geri
Üst Alt