Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.537
- 40.246
- 3.413
Dön baba dönelim hacılara gidelim
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eksik bölge tespit edilip dogru oyuncu bulunmuṣ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dön baba dönelim hacılara gidelim
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha da mantıklısı singoyu gönderip orayı u23 yapıp hem stopere hem 10 noya erişkin yabancı koymak. 10 nonun tecrübeli olması gerektiğini düşünüyorum10 numara hem enciso hem can uzun alırsak, ikisini de zaman zaman santrafora koyabilir, ya da kanata atabiliriz.
Bu 2 oyuncu çok kritik.
Ayrıca sol stopere Lucimi alabilirsek uyum sorunu olmayan bir tandem oluşturmuş olucaz, bu da 10 numarayı u23 ve yerli yapmaktan geçiyor.
Camavinga. Başkanın rüyasıymış. Tabi ıslak rüya da diyebiliriz. O olmazsa, Reijnders o mevkiye cuk oturur hocam. Çoğu kişi farkında değil ancak bu takımda Sara maalesef büyük yara.yaz bir tane 8 numara onu yazalım
daha mantıklı da bunları düşünen birileri var mıDaha da mantıklısı singoyu gönderip orayı u23 yapıp hem stopere hem 10 noya erişkin yabancı koymak. 10 nonun tecrübeli olması gerektiğini düşünüyorum
Singo hiç sakatlanmasa bile ligdeki 30 maçta işe yaramayacak çok defansif olduğu için. Jakobs singo bekleri çok defansif, sallai varken takımın daha iyi oynaması tesadüf değil
Onu da alamayacaklar kiBunlar kendilerini Can Uzun'a mecbur ettirmeye calisiyor galiba
benim 8 numara tanımım daha çok belhanda gibi.Camavinga. Başkanın rüyasıymış. Tabi ıslak rüya da diyebiliriz. O olmazsa, Reijnders o mevkiye cuk oturur hocam. Çoğu kişi farkında değil ancak bu takımda Sara maalesef büyük yara.
Hoca yerinde olsam istifa mektubum cebimde dolaşırdımdaha mantıklı da bunları düşünen birileri var mı![]()
şu an sözleşmesi yok zaten dostumHoca yerinde olsam istifa mektubum cebimde dolaşırdım
Siradaki ve en meshur bahane: en iyi ve hazir kadro bizde, acelemiz yok. En iyisi icin ugrasiyoruz