Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakibin batmaz ama sen batarsınHem leao istiyorum
hem bruno istiyorum
hem can uzun istiyorum
Hem sol stoper istiyorum
Hem 2. santrafor istiyorum
Hepsini istiyorum, 500m euro bütçemiz var diyenler yapsınlar. Rakip her transfer döneminde 100m euro harcıyor batmıyor
Yok kardeşim esas ben batmam. Bizden pahalı kombine forma satan yokrakibin batmaz ama sen batarsın
60 istiyorlar, biz 30a alıcazsözleşmesinin son senesinde olan 32 yaşındaki adama 60m verilir mi?
Bruno Fernandes imkansiz ama de ki oluru var. Su noktaya gelmisken vereceksin. Ben kuslarin ne paralar harcadigini gorunce muhasebeciligi biraktim.sözleşmesinin son senesinde olan 32 yaşındaki adama 60m verilir mi?
bu cümleyi geçen sene önce Osi de sonra Singo da daha sonra da Uğur da kurduk. Günün sonunda adamların istediklerini noktası virgülüne kadar verdik.60 istiyorlar, biz 30a alıcaz
Muhasebecilik değil bu. Sen kulübünü arap takımı algısına sokuyorsunBruno Fernandes imkansiz ama de ki oluru var. Su noktaya gelmisken vereceksin. Ben kuslarin ne paralar harcadigini gorunce muhasebeciligi biraktim.
3 taksit halinde 45 bons versek, kendine de yıllık 15'ten 3 yıllık kontrat yapsak;sözleşmesinin son senesinde olan 32 yaşındaki adama 60m verilir mi?
Bir farkimiz pek kalmadi.Muhasebecilik değil bu. Sen kulübünü arap takımı algısına sokuyorsun
Adamın yaşı var yazdığın gibi ve son 1 senelik sözleşmesi var. Hayatta vermeyiz o parayı. Ya manuda devam edecek ya maks 30-35e ayrılacakbu cümleyi geçen sene önce Osi de sonra Singo da daha sonra da Uğur da kurduk. Günün sonunda adamların istediklerini noktası virgülüne kadar verdik.
Istedigimiz dar kadroya kavustuk.Kampa iki santrafor ile gidiyoruz. İkincisi geçen sezon U17'de oynuyordu.