Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.758
- 59.193
- 3.423
Cimbomda kily gonzalez bombası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pinayı alsak geçen sene sallaiyle mis gibi idare ederlerdi 25 milyon cepte kalırdı burda bile yazdı millet kaç kez murat vs
İyi oyuncu pahalı olur zırvasından kurtulmamız lazım
Sağ beke 30 verilmesi inanılmaz bi akıl tutulmasıBir sekilde kazigi yiyoruz konu bek olunca
Bir haftada attiklari posta sayisi
geçen sene tod almadım bu sene aldım şampiyon olamazsak suç benimdirBu sene tod almayacagım galiba ya transfer yok
Aybars 359 postun 333 unu kendi topicinde yazıyor zatenBir haftada attiklari posta sayisi
Bir haftada attırdıkları posta sayısı diye okudum...Bir haftada attiklari posta sayisi
25m cok sanki
George Ilekhana var o daha iyi olur sanki bizim icinUkrayna liginden daha 6 ay-1 sene profesyonel olan 1 oyuncuya tabi ki 25 milyonu biz veremeyiz. Daha üst seviye ligde bir forvete vermeliyiz öyle bir bonservisi. Şarta bağlı zorunlu alma o yüzden bu oyuncu için doğru tercihti. Mesela Abline'a 25 önerdiysek ki o da yedek santrafor için yanlış tercih olurdu çünkü oyuncu kanata daha uygun gibi bir oyuncu. Stassin'i almalıyız o paralara çıkacaksak tercihim o olurdu.
Bonservis için artık 20 25 ler çok sıradan olmuş? Ne oluyor? Ne kazanıyor bu takımlar da bu rakamlar bu kadar rahat telaffuz edilebiliyor aklım almıyor... bazen bu futbolun harbiden yasaklanması lazım falan diye düşünüyorum... bu nasıl rakamlar arkadaş... büyük bütçeli bir takım bir afrika ülkesi kadar para harcıyor neredeyse...Ukrayna liginden daha 6 ay-1 sene profesyonel olan 1 oyuncuya tabi ki 25 milyonu biz veremeyiz. Daha üst seviye ligde bir forvete vermeliyiz öyle bir bonservisi. Şarta bağlı zorunlu alma o yüzden bu oyuncu için doğru tercihti. Mesela Abline'a 25 önerdiysek ki o da yedek santrafor için yanlış tercih olurdu çünkü oyuncu kanata daha uygun gibi bir oyuncu. Stassin'i almalıyız o paralara çıkacaksak tercihim o olurdu.