Transfer Nöbeti #6

Sezonun ilk haftalarında hep zorlanıyoruz. Bir de eksik kadroyla gireceğiz. Puan kaybı olursa Dursun Özbek kaçacak yer arasın.

Erden timurlu 2. sezon da transferde baya kötüydük bu arada 8 numara beklemedik mi 3 ay gidip aynı sürede 10 tane kanat aldılar saçma sapan son gün de ndombeleyi aldık orta sahaya
Orada en büyük hatalardan başlıcası ,aylarca Rashica'yı bekletip üstüne Tete onunda üstüne Ziyech gelmesiydi. Bu kadar atraksiyona ne gerek vardı.Sırf Rashica'ya bonservis ödenmemesi adına neler yapıldı neler.

Orada en büyük hatalardan başlıcası ,aylarca Rashica'yı bekletip üstüne Tete onunda üstüne Ziyech gelmesiydi. Bu kadar atraksiyona ne gerek vardı.Sırf Rashica'ya bonservis ödenmemesi adına neler yapıldı neler.

rashica’ya limit acilana kadar bekle dediler beklemedi. ona yapacak bir sey yok.

Erden timurlu 2. sezon da transferde baya kötüydük bu arada 8 numara beklemedik mi 3 ay gidip aynı sürede 10 tane kanat aldılar saçma sapan son gün de ndombeleyi aldık orta sahaya
Şu anki finansal gücümüz maalesef o dönemde yoktu Cafom. Ndombele işi tamamen limit işiydi diye hatırlıyorum.

rashica’ya limit acilana kadar bekle dediler beklemedi. ona yapacak bir sey yok.
Evet bu cevabı bekliyordum. 2 tane kanat alınmış çocuk ne yapabilirdi.??? Söylermisin. Daha ne kadar bekleyebilirdi.Aylarca bekletildi.Senin ortasahanda adam yok kanada 2 tane oyuncu çekiyorsun hemde maliyetli transferler.

Bu kadar gtten uydurma bir tespit gormedim..Bizden gidip de adam olan yok neredeyse yusuf da 3 mac sonra kulup arar kendine
Aynısını söyleyecektim. Çoluk çocuğun tespitleriyle aptal aptal algılar yaratılıyor. Bizden gidip de birazcık kıpırdanan herhalde bir Angelino vardı, o da fazla sürmedi zaten. Onun haricinde bizde oynadığı kadar oynayan adam bile hatırlamıyorum. Hepsi döküldü. Unuttuğum varsa hatırlatsın arkadaşlar.

Zaten belki de biraz da bu yüzden oyunculara doğru düzgün teklif gelmiyor.

Kötü olduğumuz kadar iyi işleride atlamamak lazım.

Yöneticilik işi tecrübe işi illa ki hata yapılacaktır ama uzun vadede kalıcı olamadı orada da farklı konular var ben önünün kesildiğini düşünüyorum.

İlk dönemi Avrupa'da bile olamayacak takıma Torreira + Mertens'i çok makul rakamlara Ağustos başında indirdi. Hoca forvet transferi istemezken Icardi'yi sonuna kadar kovalayıp son günlerde işi bitirdiler.

İkinci transfer dönemi normallerden farklı olduğunu düşünüyorum normalde alacağımız adamlara muhtemelen bütçe onayı alamadı ve sonrasında panik durumu başladı.

Açıkçası Dursun başkanın Erden Timur'un arkasından oyun çevirdiğini düşünüyorum çünkü Erden Timur çok daha ön plana geçmişti engellemek istemiş bile olabilir.

Evet bu cevabı bekliyordum. 2 tane kanat alınmış çocuk ne yapabilirdi.??? Söylermisin. Daha ne kadar bekleyebilirdi.Aylarca bekletildi.Senin ortasahanda adam yok kanada 2 tane oyuncu çekiyorsun hemde maliyetli transferler.
O sene bonservis limitimiz hiç yoktu, olanı da zorla Icardi'ye verdik. CL kadrosu kurulduğu için de Rashicadan önce Zaha ve Tete alındı, ki o dönem için ikisi de Rashicanın önünde isimlerdi.

Rashica da beklemedi, BJKye gitti. Şimdi sorsan kafasını dağlara taşlara vuruyordur.

Geri
Üst Alt