- 6 Eylül 2014
- 93.932
- 64.721
- 4.608
Müthiş geniş bir orta sahaOrtasaha rotasyonu Lemina, Torreira.. devamı? İlkay? Sara? Kaan?
Ahmed Kutucu'nun katkısı neyse İlkay Kaan ve Sara'nın da öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş geniş bir orta sahaOrtasaha rotasyonu Lemina, Torreira.. devamı? İlkay? Sara? Kaan?
Ahmed Kutucu'nun katkısı neyse İlkay Kaan ve Sara'nın da öyle.
Helal sana Ömer,bizimkiler'de 31 temmuz'da ki piknik için hazırlık yapıyorlardır
duran gelmesinciler kim harbidenDuran gelmesin ya ühüüü
O yine fena değilLucumi’yle ilgileniyoruz ya zaten.
Leao fenere giderse bu yönetim Vini Junior getirmek zorundadır.Valla Umut bu gidisle ya hero ya zero, ve zero ya yakiniz Leao febere giderse.
Hazirandan beri bizden bir cacik olacaksa osimen 50 gol atmali diyoruz. Atabilir mi atabilir.Gole yakın topçu var mı ki
Osimhen dışında kim gol atıyor. Emekli icardinin yanına yaklasamadi Sane ve Barış
Bu sezon 40 gol atarsak başarı sayarım
Gole yakın topçu var mı ki
Osimhen dışında kim gol atıyor. Emekli icardinin yanına yaklasamadi Sane ve Barış
Bu sezon 40 gol atarsak başarı sayarım
Osimhen tek basina 1 ordu niteligindenereye oluyor. o ileri üçlü ile yarışamazsın
Bu yönetim kaldığı sürece Bruno Fernandes'i de getirseler yetmez Valverde almaları lazım.Bu saatten sonra Diaz da kesmez, bu yangini alcan Bruno fernandes sondurur.
Bizimkiler ne yaptiklarini bilmiyorlar. Yazik gunah be.Leao fenere giderse bu yönetim Vini Junior getirmek zorundadır.
Daha aşağısı kesmez fenerin leao aldığı ortamda seviyeyi 1 tık yukarı taşımak zorundayız.
Reis katılıyorum da gol atma işi beceri işi işte biraz. Kerem atıyor Barış atamıyor. Bize tabela yapacak herif lazım. Osimhen 30 maça çıkmazsa rezil olcaziyi kompakt takım oluşturursan herkes atar
selçuk-melonun 10 küsür gol attığı sezon var
leao iyi topçu da zerre ihtiyacımız olan adam değil şu anda
O sezon takım futbol oynuyordu, bizde Osimhen olmadığında Karagümrük kadar top oynayamıyoruziyi kompakt takım oluşturursan herkes atar
selçuk-melonun 10 küsür gol attığı sezon var
leao iyi topçu da zerre ihtiyacımız olan adam değil şu anda ha fb de almaz inş orası ayrı