Transfer Nöbeti #6

İyi de kimi alacak renktaş

Gidip Olise'mi çekecek

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madrid, Diomande'yi alacak gibi görünüyor. Bu demektir ki Endrick ya da Diaz'ın birisinden belki de ikisinden de çıkacaklar. Onlardan bir tanesine hatta ikisine birden yüklenir bizimkiler.

Bugün kural 12+2 olsun bizimkilerin ilk hamlesi Nelsson’u kalmaya ikna etmek olur bu arada

bizim takımın sadece 2 kanat oyuncusu var 2 yedek lazım

bu ikilinin biri oyun kurucu birisi ise dar çalımıcısı olması lazım

Saldım ben valla bunların bir halt yiyecekleri yok makaraya vuruyorum artık işi.

Not: En son böyle sezona girdiğimde 5-0 lık bjk yenilgisi sonrası hanıma 20 gram kaptırmıştım. Yine aynı tuzağa düşmek istemiyorum

Diaz boşa düştüğü anda bir sürü kulüp saldırır hemde büyük kulüpler onu aradan ayıklamak zor iş. Akşam pazarına bir tane isim düşmesini beklicekler başka çaresi yok muhtemelen. Hiç yaş muhabbeti yapmayın okan hoca haklı genç ve büyük bir ismin gelmesi mucize istemiyor adamlar bu toprakları bir kere osimhen piyangosu vurdu diye kendimizi bir şey sanıyoruz, o göktaşından düşmesinden bile zor bir olasılığın sonucu düştü bize taraftarla papaz olmasa osimhen gibi bir adamı izleyemezdik bu forma altında.

Ilk yarinin son 15 dakikasini seyrettim. Ugo, Sara ve Nelsson takimin en iyisiydi. Geri kalaninda n'oldu bilmiyorum.

Bu Encico küçümseniyor da geldiğinde Ribery tadı bırakabilir. Skorerliğini geliştirse şu piyasada rahatlıkla 50-60 görür.

Fena driplingi var adamın. Bilsem ki 15 civarı skor yapacak direkt alsın derim bizimkiler. Pres gücü, fiziği falan tam O.Buruk'un isteyeceği topçu

Bu Encico küçümseniyor da geldiğinde Ribery tadı bırakabilir. Skorerliğini geliştirse şu piyasada rahatlıkla 50-60 görür.

Fena driplingi var adamın. Bilsem ki 15 civarı skor yapacak direkt alsın derim bizimkiler. Pres gücü, fiziği falan tam O.Buruk'un isteyeceği topçu
Bizimkiler ikna etti ya haberlere göre. Onun burnu kalkıklığı var. Bence de büyük fırsat hele kontenjana uyuyorken

GS camiasının dinamiklerini en iyi bilen Dursun. Başarısızlığa tahammülü olmayan bir camiada başkanlık yaptığını iyi biliyor.

Transfer sezonunun başından beri Seten, Dursun için önce FB'nin alacaklarına bakacak diyordu zaten. Başarısız olduktan sonra illa ki aday çıkar zaten merak etme.

Yahu Dursun hiç rakibine göre aksiyon alıyor gibi mi duruyor. Geçmiş dönemden bir örneği olsa neyse. Kış transfer döneminde de benzer durumlar oldu sana orta saha lazımken.

Zaten bu tutum da ayrı saçmalık, transfer politikası rakibin yaptıklarına göre mi şekillenir. Hadi öyle yapıyorlar diyelim, rakip 100 milyon daha harcadı diye beceriksizlikleri bir anda ortadan kalkıp bir bir transferleri yapmaya mı başlayacağız.

Aday var, aday var. İlla çıkacak bir isim bulunur, gider Metin Öztürk gibi biri aday olur yine çıkar ama bir muhalefet yok ortada. Asıl rahatlık oradan geliyor zaten. Geçen sezon başkanlık mı yaptı Dursun, hayır. Birileri çıkıp ses etti mi, hayır. 3 aydır şampiyonluk kutlamalarında büyük başkan olarak tezahürat dinliyor bu adam. Çekineceği bir isim vardı ona da yapılanlar ortada.

Geri
Üst Alt