Transfer Nöbeti #6

Arkadaşım, kulüp son 40 yılın yarısında şampiyon olmuş, 120 yılda da Türk futbolunun en başarılı kulübü olmuş. Sen buna rastgele diyorsun. Böyle bir zaman dilimine yayılmış başarı rastgele olabilir mi? 40 yıllık bir dominasyondan bahsediyoruz burada.

Her sistemin illa ki dezavantajları oluyor diyoruz. Elbette ki kötü yönetildiği zamanlar da oldu kulübün. Ben sana totale bak diyorum.

Ancak GS'da lise bir çok kötü şeyi absorbe de ediyor.

Bu kulüp 14 yıl da şampiyon olamadı. Sonra ne oldu, sorunu doğru teşhis ettiler ve doğru bir yapılanma ile bugünlerin temelini attılar.

Bir tane Fatih Terim çıktı diyorsun. Şansa çıktı diyorsun. Böyle bir yorum olabilir mi? E illaki bir teknik direktör ile doku uyuşacaktı bu kulübün başarı için. Seni tatmin edelim diye 8 yılda 8 farklı hoca ile mi şampiyon olsaydık?

Diğer camialar çıkarabilmiş mi bir Ft? 100 yılda bir değil, 25 yıl sonra ikinci Fatih Terim'ini de çıkarttı ya işte kulüp. İkinci kere 4 kere üst üste şampiyon oldu.

Bir 15 yıl sonra üçüncüsünü de çıkarır. 4.sünü de çıkarır merak etme sen.

Hagi, Terim, Osimhen, İcardi, Okan, o zaman hep bunlar rastgele oldu diye iki kere 4er senelik seri yaptı değil mi bu camia? Bu adamları al Fb tarihine koy, aynı başarıları BOK alırdı Fb.

Başka kulüplerde 3 tane zengin elini taşın altına koyup para sokuyor kulübe ve onların transferleri 3 gün önce geliyor diye ağlamalara doyamadın ya. İki üç tane olumsuz örneği çıkarıp 120 yıllık kulüp aklına bok atıyorsun.

Yukarıda bahsettiğim isimlerden önce de vardı Gs, sonrasında da olmaya devam edecek. Gs'ın diğer kulüplerden farkı da, bazı noktalarda taraftarı irrite etse de tamamen lise kültürüdür.
Tamamen katılmıyorum işte. Lise denen yapı ve üyelik sistemi her sene Galatasarayın rezalet yönetilmesinin ana sebebi

Sana göre şuan çok iyi yönetiliyor o zaman sorun yok böyle devam.

Ben sorayım Galatasaray 40 yılda neyi doğru yapmış?

İyi bir alt yapı sistemi mi kurmuş?
Ekonomiyi mi iyi yönetmiş? (Devlet çıkarıp kredi vermese hepsi batık durumda)
Amatör branşlar vasat bile değil?

Neyi iyi yapmış, benfica ile falan kıyaslayalım mesela.

50 yabancısı varken 20 tane daha almak büyük takım hareketiymiş

ülkede biraz denetleyici kurum olsa bunlar çoktan kapanırdı zaten de herifler bu saçmalıkları bile övüyor inanılmaz yaw

tecavüzcü alırlar överler, bu yıl şike yapıp şampiyon olsalar adamlar bi şekilde oluyor abi senin yöneticin niye yapmıyor derler

bizim yönetim rezil bir yönetim buna şüphe yok da fbyi övmek için çıldırmış olmak lazım
Adama o kadar yazdık, şimdi zannedecek ki ben Dursun Özbek ve yönetimini övüyorum ve hatasız buluyorum. Her liseli yöneticiye bayılıyorum. Tam aksine en sert eleştirenlerden biriyimdir şu forumda. Ancak kulüp modelini eleştirmek bambaşka bir şey. Gs'ı diğer takımlardan olumlu anlamda ayıran en net şey lise modelidir yav. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Adam kötü bir yöneticilik örneğini alıp 120 yıllık kulüp kültürüne bok atıyor kendi çok biliyormuş gibi. Tamamen kötü ve rastgele bir modelmiş lise modeli.

Fb gibi önüne gelen üye yapılsın kulübe tabi. Ali Gece gibi 15bin tane süper akıllı üyesi olsa kulübün, kendi tankını üretirdi kulüp kesinlikle. Fb ve Bjk öyle yapıyor çünkü. :asd:

Leao’ya Sane maaşı üstüne 50 milyon bonservis saçmalık olur. Ama fener daha zararlı çıksın diye giriyorsak bu işe mantıklı.

Fener hala kimseden çıkmadı değil mi nasıl başaracaklar o kadar adamı göndermeyi çok merak ediyorum bakalım nasıl hinlikler dönecek, kimlere paralar akıtılacak şu çöpleri alın diye.

Fener büyük klüp gibi yönetiliyor ellerinde 24 oyuncu var halen alıyorlar nasıl gonderirizi düşünmüyorlar biz alırız bir şekilde parası neyse verir yollarız diyorlar senelerdir tek başarı yokken

Bizde bu kadar başarıya rağmen 10 Yabanci var kontejan yok para yok diye diye bekliyoruz

Alacaksın arkadaşım iyi oyuncu alacaksın
Gerekirse singoyu jacobsu zararına satacaksin
Takıma seviye atlatacak adam alacaksın
Büyük kulüp yönetimi 500 milyon euro borcu olan takımın 2-3 sene içinde oyuculara ödeyeceği toplam 200 milyon euroyu çokta şeyimizde ne olacak diyip kenara atıp yenilerini eklemeyle mi oluyor.
Son yaptıkları transferlerin de maliyeti 100 milyon euro.

Daha son geçen sene ve bu seneki yükümlülüklerle 700 milyon euroya çıkacak adamların götündeki delik.

Bunun adı embesillik, büyük kulüp yönetimliği değil.

Senin kulübünün amatör yöneticileri 2 senedir ne yaptığı hakkında ufacık bir bilgiye sahip değiller orası ayrı konu.

Tamamen katılmıyorum işte. Lise denen yapı ve üyelik sistemi her sene Galatasarayın rezalet yönetilmesinin ana sebebi

Sana göre şuan çok iyi yönetiliyor o zaman sorun yok böyle devam.
Yazılanı o kadar anlamıyorsun ki, seninle fikir alış verişi yapmaya devam etmeyeceğim. Hala daha şu an Gs iyi yönetiliyor dediğimi sanıyorsun. Tek bir harfini bile anlamamışsın yazılanların. O yüzden gerek yok devam etmeye. Burada sonlansın konu.

Bu arada gerçekten kafalarında leao varsa oraya konumlandırdıysa bizimkiler kendini eğer akşam pazarına bırakmayı beklerlerse fener alır, bunlar daha havuzu boşaltmadılar oradan 4 oyuncu gönderdikleri anda çökecekler leao'ya finansal olarak yarış verebilecek durumda değiliz gibi görünüyor erken çözülmesse kaptırılır, tabi leao'yu gerçekten kovalıyorsak.

Yazılanı o kadar anlamıyorsun ki, seninle fikir alış verişi yapmaya devam etmeyeceğim. Hala daha şu an Gs iyi yönetiliyor dediğimi sanıyorsun. Tek bir harfini bile anlamamışsın yazılanların. O yüzden gerek yok devam etmeye. Burada sonlansın konu.
Ben bu günü sormadım, 40 senede ne iyi yönetilmiş onu sordum. .
Sorun dursun özbek falan değil adam 4 senedir şampiyon tabiki iyi yönetiğini düşünecek. O gitse yerine başka bir vasıfsız liseli gelecek yine aynı şeyler. Muhtemelen dursun özbeği ararız. Selametle

aslinda leao degil de tam bizim yapacagimiz anormal gereksiz transfer duruyor markette. u23 olmadigi icin adimiz cikmiyor muhtemelen yoksa jadon sancho gundemi olmamasi mucize.

Daha iyisi için bekletilenleri bir değişiklik yapıp bu sezon açıklasalar bari bir bilsek bizi kimler istemiş kimler:))))

Geri
Üst Alt