Transfer Nöbeti #6

Uğurcan

Singo - Sanchez - Abdulkerim - Jakobs

Torreira - Sara

Sane - Yunus - Barış

Osimhen

Kadroyu koruduk diye övünüyor şu an yönetim
Gecen sene Avrupada is yapti bu takim bu kadar kucumsemeyin hem samp oldu hem Avrupa oynadi Trans lazim tamamda sirf transfer gelsin fjye bazen yerin dibine sokuyonuz

Brahim Diaz (R.Madrid) -30.000.000 Euro
Can Uzun (E.Frankfurt) -35.000.000 Euro
Ange Bonny (İnter) - 7.500.000+ 27.500.000
Bertuğ Yıldırım (Başakşehir) -8.000.000

Bizim yönetim bilerek alamiyacagi oyuncularin pesinde kosuyor taraftari oyalamak icin, tabi o oyuncu ya takimda kaliyor veya baska bir takima gidene dek. Sonra yeni bir imkansiz transfer pesinde kosuyorlar. Son bir iki hafta kalada artik taraftarlar nefes alsin kafi kivamina gelince gidip ise yaramiyan oyuncu getiriyorlar

Palhinha çok iyi 6 numara bu arada kontenjan sıkıntısı olmasa lesley yerine isterdim

Başkan başarılıda olsa rekabet edebileceği hiç ismin olmaması çok kötü fb'nin tek avantajı bu, sürekli birileri cıkabiliyor hem paralı hem medyatik tipler bizde erden timur dışında şuan sanırım hiç isim yok o da pek bu işlere girmek istemiyor sanırım, alo kardeş bak ben buradayım ayağınız kayarsa o koltuğa otururum diyecek bi rakip lazım, bu kadar rahatlık iyi değil birileri dürtmeli.

Leao, yıllık 13-14 milyon euro maaş talep ediyor. Galatasaray ise yaklaşık 10 milyon euro ödemeye hazır

Galatasaray, Leao için şu ana kadar Milan'a resmi bir teklif sunmuş değil. Taraflar arasında hem maaş hem de bonservis konusunda önemli farklar bulunuyor.

(Sky Italia)

Sengoyu 60 sat
Sarayi 50ye sat

Palhinha+boey 30
Bouaddi 80

(y)(y)(y)

Geri
Üst Alt