Transfer Nöbeti #6

Sprinter kanat çek hemen yarın. Forvet yedeği bi şekilde bulunur. Bi tane 10 numara genç yaşlı farketmez artık lanet olsun. Bir tanede as sol stoper al kapat soktumun tahtasını. Lanet olsun bir takım bu kadar başarıya rağmen her sene transferde nasıl çuvallar arkadaş. Hala 5 sene önceki topçularla idare ediyoruz

Sprinter kanat çek hemen yarın. Forvet yedeği bi şekilde bulunur. Bi tane 10 numara genç yaşlı farketmez artık lanet olsun. Bir tanede as sol stoper al kapat soktumun tahtasını. Lanet olsun bir takım bu kadar başarıya rağmen her sene transferde nasıl çuvallar arkadaş. Hala 5 sene önceki topçularla idare ediyoruz

angry-funny-angry.webp

Bizim resmi hesap şöyle bir tweet daha atsa mesela. Bu sene Kaan ve Günay takımımızda devam edecek ne düşünüyorsunuz falan diye, etkileşim olarak gelen hakaretleri dava edip kazandığı tazminatla elit on numara parası çıkarır.

Kurtiz Cons hazirlik macinda sahada. Transfer teklifimiz kendisine ulasmamis demek.

Batuhan, Nihat’ın oğlu, o var yani, diğerlerini tanımıyorum.

Orada mesele yoğunluk, Forbes ortalama 500 ve üstü serveti olanların listesi, mesela 100 kağıdı olan adam 20sini vermez, orada anlatmak istediğim bir hacim olmaması.

Ayrıca yönetimde olmalarına da gerek yok sadece Murat Ülker’in son 20 senedeki katkısı 500 m euro falan.
Dedigini anliyorum ama matematiksel olarak tek aciklamasi fenerin eskiden daha basarili bir takim olmasi olabilir. Galatasaray'in son 30 yildaki dominasyonu belki de henuz zengin nufusunun bizim lehimize gecmesine izin vermedi. Bir de ebeveynlerin cocuklarinin onlarin takimlarini tutmaya cok meyilli olmasi gercegi var.

Ben gene de bunun Galatasaray'in zenginlerinin olmamasindan degil de kulup kulturu ve ic yapi yuzunden oldugunu dusunuyorum. Mesela bizde Hakan Safi gibi bir tipin cikmasina izin vereceklerini sanmiyorum. Kulubun kisilere bagli olmamasini istiyorlar. Bu insaat, arsa meseleleri de hep bu yuzden kongre uyeleri tarafindan guzel karsilaniyor.

Geri
Üst Alt