Transfer Nöbeti #6

Geven sezonu Osimhen'siz actik hatta Baris'in denyoluguna ragmen 7'de 7 yaptik.

zaten Osi olmasaydı şampiyonluk olmazdı deniyor ama biz genel olarak geçen sene sezonun çok ciddi bölümünü Osimhen'siz oynadık. Yunus'un da sakatlıkları formsuzlukları çok oldu dersek geçen sene 10 numarasız ve 9 numarasız çok maç oldu.

geçen sene aslında takımca iyiydik. ben genel kanının aksine geçen sene 4 sene içerisindeki total olarak en iyi performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum. bu iş sadece istatistik değil yani, ocak ayından sonra avrupada yoktu bu takım 3 senedir.

Hem Singo hem de Sallai satılsın istiyorum ama şimdi bizimkiler gidip Boey i alırsa şaşırmam. Boey in yerine yine Boey le doldururuz :hmmm:

Transfere fazla para harcamayacakmış dursun efendi parayı voleybol basketbol sahasına gömecekmiş aziz yıldırım bile bu aptallığı yapmadı bari spor bakanlığından teşvik al be adam lüzümsuz para harcıyorsun birde o salonların işletme maliyeti var kulübün geleceğini de kararttı

Geven sezonu Osimhen'siz actik hatta Baris'in denyoluguna ragmen 7'de 7 yaptik.
Osi 2 hafta yoktu, ordada Barış götürdü ve Icardi vardı. Hatta ilk 7 maç 5 gol atmış. Icardinin ölüsü bile atıyordu şimdi Osi dursa ne yapacaz, ikinci forvet çok önemli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten Osi olmasaydı şampiyonluk olmazdı deniyor ama biz genel olarak geçen sene sezonun çok ciddi bölümünü Osimhen'siz oynadık. Yunus'un da sakatlıkları formsuzlukları çok oldu dersek geçen sene 10 numarasız ve 9 numarasız çok maç oldu.

geçen sene aslında takımca iyiydik. ben genel kanının aksine geçen sene 4 sene içerisindeki total olarak en iyi performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum. bu iş sadece istatistik değil yani, ocak ayından sonra avrupada yoktu bu takım 3 senedir.
Son 4 senenin en basarili senesi gecen senedir Avrupa‘daki sonuclardan ötürü bu dogru

Ama ligde genel olarak iyi olmamiza ragmen diger 3 seneye göre daha kötüydük, tabii burda Osimhen‘in ligde bayagi mac kacirmasinin büyük bir payi var

Nitelik olarak iyi
Nicelik anlamında fecaat durumdayız.

Çoktan şöyle ucuza hamlelerle nicelik anlamında zenginleşmiş olurduk ve ağustos ayında gerçekten "fırsat" kovalardık.

Kale: Uğurcan - Jankat - Günay
Sağ Bek: Singo - Sallai
Sağ Stoper: Sanchez - Lemina
Sol Stoper: Abdülkerim - Ümit Akdağ
Sol Bek: Jakops - Eren - Kazımcan
6 Numara: Lesley Uguchuwku - Salih Özcan
8 Numara: Torreira - Sara - Nhaga
10 Numara: Brandt - İlkay
Sağ Kanat: Sane - Yunus
Sol Kanat: Barış - Aral Şimşir
Santrafor: Osimhen - u23 transfer - Melih Bostan veya Umut Bozok (3. santrafor)

Hayvan gibi bi fikstürde en azından nicelik anlamında iyi olurduk ve ağustos ayında örneğin Sara'yı satıp yerine Reinjders almak gibi şeyler kovalayabilirdik.
7+1 takviye belirtmişsin. Gidiş yoluna bakarsak yönetimin bunların 2-3 tanesini düzgün yapsa öpüp başımıza koyacağımız durumdayız.

transferde bu kadar sessiz ve pasif olmamız hayra alamet değil. sanırım osimhene ciddi bir talip var ve bizim başgan onun gitme ihtimaline karşı hamlelerini yapacak.

biz de mecburen feneri tutacağız tinerin zararından kaçmak için
Disgusted Show GIF

Cumlenin tiksinçliği

Bize net ikinci Necati Ateş zamanı gibi faydası olacak türk saf forvet lazım. İki tane forvetle koca sezon geçmez

sn hocamiz tvde surekli isim cikiyor rahatsizim dedi ve isim cikma isi bitti
derin ve sessiz 1 yuruyus mevcut transferde
bugun tuyolari verir sn. hoca bein ekranlarinda

bu yonetim sampiyonlugu bile isteye ,,goz gore gore kuslara vericek bu sene .... anlayamiyorum tonlarca eksik varken ,, bu kadar rahat davranmalarinin bir nedeni olmali..yukseklerden biryerden biraz frene basin bu sne baskalari sampiyon olsun diye bir ultimatom mu geldi acaba .. yoksa baskabir aciklamasi olamaz

Geri
Üst Alt