Transfer Nöbeti #6

BCT: Son dakika bilgisi geldi paylaşıyorum. Bruno'ya 15 teklif etmişiz ama 21 istediği için tıkanmış görüşmeler. Enciso transferinde de bonservis konusunda neredeyse anlaşılmış kulübüyle 15+bonuslarla.
Encisoya 15 diyor arala 40. Nasıl bir kolpa herif bu

''Sahada ne kadar çok hücumcu olursa o kadar iyidir'' sıçmığını 'vizyon' zannetme cahilliğinden bir türlü kurtulamıyoruz vesselam...Hoca önceliğin 10 numara olduğunu söylüyor ve futbol anlayışında bundan kastının aslında SS/FA profili olduğunu tartışmayalım artık. Bu durumda Leao alındı diyelim; topun takımda kalmasına katkıda bulunabilecek mi, topsuz oyunda defansa ne kadar dönebilecek, rakip beki ne kadar savunabilecek; bunları yapmaya zorlarsan, bu defa hücum etkinliği düşmeyecek mi?..Zaha konusunda yapılan hatadan hiç mi ders alınmadı?..4-4-1-1 gibi bir şey oynamak istiyorsan, iki kenar oyuncusundan en az birinin orta saha meziyetlerine sahip olması gerekir; Tadic gibi mesela, kendisi 32-33 yaşında olsa net isterdim...Özetle; Leao profilinde kanat forvetlerle yol almak istiyorsan, planlamayı 4-3-3 e göre yapmak gerekliliği, futbolun basit denklemlerinden biridir...

singo sat
nhiaga kirala

2 yabancı kontenjanı
3 u23 kontenjanı açılıyor.

u23 sağ bek
u23 sol kanat
u23 santrafor
hayvansal baba 10 no
iyi bir stoper
+ yerli bir kaç oyuncu

ben hala en iyi planlamanın bu olduğunu düşünüyorum.

Leao büyük risk abi bir çok örneği var ve aklı sağlığı yerinde değil

Dursunu bu konuda anlayabiliyorum

Geri
Üst Alt