Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.470
- 40.182
- 3.413
Ne transferi kardesim? Dun görmedinizmi bickin gibi genclerimiz var. Biz bu kadroyla devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman cimrilik yapıyor bizim yönetim transfer yapmamak için bahane üretiyorlarYav inanmayın şöyle şeylere olmama ihtimali yok paranın cl den zaten 40 milyon küsür indirdik store gelirleri var lig şampiyonluğu var forma gelirleri var var oğlu var sponsorlar var
Taraftar her tutmyan transferde sosyal medyayı ayağa kaldırıp muhasebecilik yaparsa yönetimde ince eler sık dokuro zaman cimrilik yapıyor bizim yönetim transfer yapmamak için bahane üretiyorlar
Enciso 4 bölgeyi de yedekler forvet dahil, hatta ben en çok lang tipi kanat olarak oturtuyorum kafamdaligde
lesley bruno
sane can barış
avrupada can ve sane duruma göre
ayrıca can ve enciso da 40 ve 30 değil mi
Enciso 4 bölgeyi de yedekler forvet dahil, hatta ben en çok lang tipi kanat olarak oturtuyorum kafamda
Bruno ve can çok yönlü adamlar değiller. Candan sol ön falan olmaz zorlama iş
corum nasi veriyo yahu bu meblagi
125 m euro bütçeleri var
Limit işi zaten kalmadı o iş balon çıktınerden geliyo bu bütce
hacıhıyaroglu denen herif limit fln demesin o zaman
Bu saatten sonra üst düzey 8 falan alınmaz, 10 noya direkt oyun kurucu adam lazım kalanı fantezi olurama bizim oyunu yönetecek bir merkeze ihtiyacımız var
enciso ve can gelince en önemli konu eksik kalıyor
bölgeleri yedekleme mi öncelikli yoksa en önemli eksiğimizi gidermek mi
Can'ın sırf adından dolay kolay hedef olarak görülmesini pek anlamıyorum. Şu an mesela İbrahim Maza kolay bir hedef mi? Can'da o ayarda olarak bakılıyor. Yani Can zor hedeflerden biri. Kolay olsa alırlardı zaten. Şu an kolay hedef Enciso ver 25+ bonus+ pay alırsın ama o da şu an kolay hedef. O yüzden başkalarıyla uğraşırken kendisinden de olursak yazık olacak.Bence 10 numara bulamayacaklar Can Uzun'u alacaklar o yüzden daha kolay hedef o
Uğurcan Çakır gibi o da büyük bir transfer olacaktır güvenim tam