Bu Dursun ve avanesi Eyüp sultana gidip iki rekat namaz kilsinlar çok ballı adam yeminle

Şu ölü bitik 20 maç oynayıp 10 Mac seçen geri maçlarda arka adaleyi tutan lemina yenilemiyor

Icardi ye teklif yaptılar adam Allahtan kabul etmedi

Şimdi Gardi gider 2 tane deve dişi getirir bu ve Okan da başarı bizim diye ortada gezinir.

Şu Leminayi Icardiyi hatta hatta Sane yı filan kadro da tutmak ihanettir

Bu Dursun ve avanesi Eyüp sultana gidip iki rekat namaz kilsinlar çok ballı adam yeminle

Şu ölü bitik 20 maç oynayıp 10 Mac seçen geri maçlarda arka adaleyi tutan lemina yenilemiyor

Şimdi Gardi gider 2 tane deve dişi getirir bu ve Okan da başarı bizim diye ortada gezinir.

başka takım tut dostum

Nübel-Agbadu-Djalo-Udokhai-Murillo-Ndidi-Olaitan-Trossard-Cerny-Salah-Oh- Forvet

Rashica-Joao Mario-Amir-Musrati'den çıktıkları senaryoda bile 12 yabancıları oluyo. Şikecileri zaten saymıyorum 25-30 tane yabancı var onlarda. Bu şerefsizler bizi oyuna getiriyor olabilirler genç oyunculara bütün bütçeyi harcadıktan sonra yabancı sınırını değiştiriyoruz derlerse şaşırmam.

1784393337676.webp

Orta saha 10 numara cart curt falan filan eğer alacağımız forvet iyi çıkmazsa geçen seneki sorunları yine yaşarız.
Hangi u23 gelir bilemem ama bu sefer de olmazsa scout ekibi komple gönderilmeli.

Lemina dışında katılıyorum çok doğru. Bizim hayrımıza olan bütün neden sonuçlar adamın isteği dışında gelişiyor inanılmaz şanslı bir adam.

Niye dostum başkanı ve hocayı yalamam mi lazım .
Bir çok sene transferler bala şansa geldi .

Osimhen Eylül'de dusmese plan mi vardı.
Lemina kavga etmese plan mi vardı
Plansizlar kabul et
4 sene başarılı olduk 1 kere tebrik ettin mi

Lemina dışında katılıyorum çok doğru. Bizim hayrımıza olan bütün neden sonuçlar adamın isteği dışında gelişiyor inanılmaz şanslı bir adam.
12+2 de leminayi hayatta salmam tutarım
Saneyi de salmam tutarım
Ama 2 kontejan eksiliyorsa
Sara Sane Lemina Icardi hatta Singo veya Sallai

Bunlardan çıkar başka yeni kanlar ve daha kaliteli adamlar alırım yoksa her sene aynı kadro ile nereye kadar bu kadro geçen seneyi bala şansa bitirdi

Bu Cenk Özkaçar ı ts almış 1,75 milyona. Sol stoper adam.
İlk 11'e Apo yerine oyuncu falan alınmayacağı aşikar zaten. Yedek stoper niye alınmıyor hala ?

Geri
Üst Alt