Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.917
- 10.186
- 2.168
Her halükarda kardayız, Enciso gelsin ben ikna oldumOsimhen, Enciso ikilisi bu ligin içinden geçer geçmezse siz benim içimden geçin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her halükarda kardayız, Enciso gelsin ben ikna oldumOsimhen, Enciso ikilisi bu ligin içinden geçer geçmezse siz benim içimden geçin
Uygun maaşı, bilemedimKessie Lemina yerine olur uygun maaşı kabul ederse
Orada sane varken alamazsın, yüklü maaş zatenforumda salahı biz almalıyız diyen oldu mu
Bu çocuktan bir türlü emin olamıyorumGalatasaray, Mathys Tel'i satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. (TRT Spor)
Bizim aradigimiz 10 numara degil.joao felix geçen sene 26 gol 19 asist yapmış. Gelse ok musunuz
@Nedim V. Duran Nedimim Nacime somut bir şey gösterebilir misinSomut bir şeyler görmek istiyorum baba 10 numara için
Bruno falan gelmez, gelebilecek olan da büyük isim yokBizim aradigimiz 10 numara degil.
can cop istemiyoruzCan Uzun
35m iki taksit
5m kolay bonus
5m zor bonus
kardan 20% pay
h.o demek icin ne bekliyoruz
Bizim aradigimiz 10 numara degil.
Ahmedim, Kessie en yüksek yıllık ücret alan Afrikalı oyunculardan biridir şuan eğer araplar Duran gibi ondan kurtulmak istiyorsa talibi de çok olur ama şansımız yok diyemem.Kessie Lemina yerine olur uygun maaşı kabul ederse
can cop istemiyoruz