- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.519
- 5.338
bu hamsi taraftarı zıplamıyor mu ounachu gidiyormuş fenere?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Akçiçek geniş alanda çok kötüydü
onların hepsi birer Barış Yurduseven maalesefbu hamsi taraftarı zıplamıyor mu ounachu gidiyormuş fenere?
Affedersin de ne çektiysek sadece ayağı temiz stoperlerden çektik.Ayak baya temiz ama tam Abdülkerim muadili
fbye gidecek bence kante yerineMadem olayi fioya gönulsuz. Tsye 20 verelim bize satsinlar
Bize sözlu degil yazili teklif lazim. Söz ucar yazi kalirAn itibariyle Singo icin Inter sozlu teklif yapmis deniliyor, ve baya yaygin.
twitterda
Sanmiyorum zaten hala hazirda 25tane fln yabanci topculari varfbye gidecek bence kante yerine
sanmıyorum 21 ile başladık sürekli alıyorlar o yüzden bence salalım fbnin limitini ve yabancı sınırınıSanmiyorum zaten hala hazirda 25tane fln yabanci topculari var
Uzatmaya gerek yok o vakit. 40in altina imkani yok inmezler zaten. Hemen bitirmek lazim bu transferipazarlık sırasında karşı teklif gelmiş olabilir ya, doğal bir şey sanki. sen x diyorsun, karşı taraf da son şu şu şartlara olur diyor gibi mesela.
Dogru diyon. Tff her an yabanci sinirini kaldirabilir bunlar icinsanmıyorum 21 ile başladık sürekli alıyorlar o yüzden bence salalım fbnin limitini ve yabancı sınırını![]()
Kaan ayhan ve metehan kalıyor lordumuz mutlu üstüne laf söylenmez