tjk ve şikecilerin yaptıkları translara bakılırsa arka planda ağustos ortası gibi yabancı kuralının esnetileceğinin garantisi verilmiş anlaşılan, çünkü hacıosman gibi damıtma ……… evladına tam olarak bunu yapmak yakışır. Başka açıklaması yok bu işin.

Bruno’nun kalitesi tartisilmaz, gelecek en iyi 10 numaralardan biri, ama 40 mil, 32 yasindaki Bruno icin cok degilmi?
Değil ortalama bir adam olsa evet çok ama bu adam premier ligin mevkisinde açık ara en iyisi şuan bak ilk 3-4 ü demiyorum 10 numara mevkisinin net en iyisi gelirse Sneijder tadı bırakır

mutfak robotu naci, sence gelirmi bruno
200.gif

bizde muhasebeci cok hocam singoya bi ton laf edildi

dursunun gözü korktu

heriflerin kanteye verdigi parayı biz versek ne olurdu düşün

rakiplerde takan yok bu paraları
Aynen katılıyorum bizim taraftar sezon sonu icardiye gitmesin toplarına girmeselerdi süreç bu kadar uzamayacaktı dursun yenilemezsek taraftar topa diker diye panikledi orada bile taraftar dan tepki gelince 5 dk sürmedi icardi işi

Aynen katılıyorum bizim taraftar sezon sonu icardiye gitmesin toplarına girmeselerdi süreç bu kadar uzamayacaktı dursun yenilemezsek taraftar topa diker diye panikledi orada bile taraftar dan tepki gelince 5 dk sürmedi icardi işi
daha 15 gün önce icardi diye bagırıyorlardı dursuna hocam

bu taraftar malesef cok takıntılı

hala sneijder avatarlı tipler görüyorum, oysaki belhanda ezdi gecti

Genç oyuncuları kiralık opsiyonlu alıp parayı yıldızlara harcamak mantıklı bir iş olur

Butun transfer operasyonu iptal. Icimizden halletikk

Geri
Üst Alt