Ṣu aciklamayi ṣahana yaptiralim

şahan soytarısı hiç sevmem ama şu sebahattin kadar bile kaliteli cümleler kurarak bir eleştiri ya da destek yapamaz

işi gücü insanların işleriyle ilgili aşağılama imalarında bulunmak

kavukçunun yerinde olsam sus lan sirk maymunu soytarı der bozarım

Aynen katılıyorum bizim taraftar sezon sonu icardiye gitmesin toplarına girmeselerdi süreç bu kadar uzamayacaktı dursun yenilemezsek taraftar topa diker diye panikledi orada bile taraftar dan tepki gelince 5 dk sürmedi icardi işi
Nur yüzlü başkan iyi de etrafını saran sucuk ekmekçi tayfa biraz şuursuz. Onlarda da jeton 3-4 hafta gecikmeli düşüyor. Rabbim akıl fikir versin.

net adamlar alamalıyız

açıkçası soru işaretli adam almamalıyız

burdan kastım ama genç almayalım ya da isimelre para dökelim değil

tam tersi u23 alıyorsak da alabileceğimiz kadar kaliteli alalım ve mümkünse maç sayısı ve seviyesi yüksek olsun

yerli alıyorsak da anadoludan rastgele yerli almayalım arda okan filan gibi(kerem barış gibi yok pahasına denenenler hariç) can gibi ferdi gibi kenan gibi en iyilerini kovalayalım

mümkünse kadayıf adam almayalım sırf isimli diye ama bruno odegaard gibi fırsatlar denk gelirse hiç düşünmeden alıp geçelim

ben avrupada bu kez yine en az 16 istiyorum

bu kez daha yarışmacı bir takım istiyorum

Çok kötüyüm

1000000403.webp

Bruno Fernadez de aynı Osimhen etkisini yapar, yanındaki takım arkadaşının da oyununu ve değerini yükseltecek bir kalite katar.

Avrupa'da eşi benzeri zor bulunacak bir 9-10 numara kombinasyonu olur.

Geri
Üst Alt