Lemina söylendiği gibi sorun çıkarıyorsa ısrar edilmese de olur. Stopere daha net ilk 11 lik biri alınabilir; sol ayaklı süper teknik Krejci ilk aklıma gelen isim...Bu saatten sonra Lemina' dan orta saha oyuncusu olarak beklentim zaten çok düşük.

Lemina söylendiği gibi sorun çıkarıyorsa ısrar edilmese de olur. Stopere daha net ilk 11 lik biri alınabilir; sol ayaklı süper teknik Krejci ilk aklıma gelen isim...Bu saatten sonra Lemina' dan orta saha oyuncusu olarak beklentim zaten çok düşük.
Sözleşmesi bitmiş 33 yaşındaki herif belki stoper oynar diye 3.5 maaş öneriyoruz

:d

Olayi 30 a fiorentinaya gitmiş. %20 bastia payını düş, 24 milyon. 24-6=18 milyon kar...Ne oldu 50 milyona Psg ye gidiyordu?

nasıl kurduguna göre degisir

diaz
lesley-sara

yaparsan iş cözülüyor

romantik gsliler gibi torreira lemina fln yazarsan patlıyon zaten
Bu orta sahadan hiçbir halt olmaz.bir kere tarz olarak uyumsuz üçlü.
Bırak artık tor düşmanlığında Galatasaray için gerçekleri gör.Lesleyi bir kanarıya koyuyorum daha henüz ne olacak belli değil.Şu rotasyınun en kaliteli tppçusu tordur.Dörtt senelik şampiyonluğun baş mimarıdır.Dört sene önce tor yerine bu yukarıdakilerden her hangi biri olsaydı nah görürdik o dominasyonu.Ama herşeye rağmen ben Galatasraayın menfeatini düşündüğüm için körü körüne isim fanatikliği yapmadım için tor düşüşte bir adam bundan sonra alternatif olması bizim içşn daha iyi olur.

Ama okan buruk hiçbirşeyden ders almayan inatçı bir adam olduğu için gene orta sahaya adam almayacak.Bitik kaanlarla laminalarla saralarla oynamaya devam edecek.alacak 10 noya forvet özellikli adamı Bu sefer osimende kurtaramayacak kendisini.

Lemina out,
Krejci in,
Reijnders in,
10 Can/U23,
Sol kanat U23,
Forvet U23/Yerli?,
Başka giden olursa bakılır...

An itibariyle ideale en yakın gördüğüm formül budur. Dijk, Bruno filan olmayacak dualara gerek yok. Konuşulan maliyetlerle, olacakları varsa da istemem...

Bu orta sahadan hiçbir halt olmaz.bir kere tarz olarak uyumsuz üçlü.
Bırak artık tor düşmanlığında Galatasaray için gerçekleri gör.Lesleyi bir kanarıya koyuyorum daha henüz ne olacak belli değil.Şu rotasyınun en kaliteli tppçusu tordur.Dörtt senelik şampiyonluğun baş mimarıdır.Dört sene önce tor yerine bu yukarıdakilerden her hangi biri olsaydı nah görürdik o dominasyonu.Ama herşeye rağmen ben Galatasraayın menfeatini düşündüğüm için körü körüne isim fanatikliği yapmadım için tor düşüşte bir adam bundan sonra alternatif olması bizim içşn daha iyi olur.

Ama okan buruk hiçbirşeyden ders almayan inatçı bir adam olduğu için gene orta sahaya adam almayacak.Bitik kaanlarla laminalarla saralarla oynamaya devam edecek.alacak 10 noya forvet özellikli adamı Bu sefer osimende kurtaramayacak kendisini.
okumadım engellıyorum

abi sığırpress dediğiniz şeyin alasını PSG yapıyor, Dembele'ler vs öküz gibi ön alan baskısına koşuyorlar

bruno gelirse o da basacak tabii ki

messi değilsen elin belinde bekleme hakkın yok, sahada takımını 10 kişi bırakıyorsun yoksa

------- Uğurcan ----------
Sallai--Sanchez--Apo--????
-----Torreira----Sara---------
Sane------Bruno------Bay
----------Osimhen---------

Geri
Üst Alt