- 3 Temmuz 2012
- 138.878
- 87.519
- 5.338
gardi avcunu yaladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane'yi postalıyoruzhem can uzun hem brahim falan ne yaşıyonuz arklar acaba yav
Eee fenerde hem asensio hem talisca var, brahim diaz aldın sakatlandı 2 ay yok. Kim oynayacak 10 numaradahem can uzun hem brahim falan ne yaşıyonuz arklar acaba yav
2si aynı anda da sakatlanabilir bu sene beklerde olduğu gibiEee fenerde hem asensio hem talisca var, brahim diaz aldın sakatlandı 2 ay yok. Kim oynayacak 10 numarada
yunus akgunEee fenerde hem asensio hem talisca var, brahim diaz aldın sakatlandı 2 ay yok. Kim oynayacak 10 numarada
hem can uzun hem brahim istiyorum
Yok yapamıyor 10 numara. Yunus sanenin yedeğiyunus akgun
Normalde biri sakatlanınca birinin yedek olması. Burada ironi yapacak olan ne anlamadım.2si aynı anda da sakatlanabilir bu sene beklerde olduğu gibi
brunoyu da alalım o zaman 3 tane olsun garanti olsun
Engelle bebeğimokumadım engellıyorum
aynen 35-40 verdiğin 2 topçudan birini yedek bırakcanNormalde biri sakatlanınca birinin yedek olması. Burada ironi yapacak olan ne anlamadım.
Sane (yunus)
10 numara yok ( 10 numara yedeği yok)
Barış ( kanat yedeği yok)
Osimhen ( santrafor yedeği yok)
Tek yek yazdım anla diye. En az 4 oyuncu gerekiyor hatta santrafor 3. bir oyuncu yerli alınabilir
Asensio veya talisca yedek kalıyor rakibinde. Ayrıca Can veya Brahim veya Enciso hem kanat hem 10 hem santraforu da yedekleyebilir.aynen 40 verdiğin 2 topçudan birini yedek bırakcan
bi de anla diye tek tek yazdım falan diyo ya