Nolcak abi manu brunoyu 20 ye bırakacak, yıllık da 2.5 a mı düşecek ne bekliyorsunuz vakit kaybından başka bisey değil su iş ya

Asensio veya talisca yedek kalıyor rakibinde. Ayrıca Can veya Brahim veya Enciso hem kanat hem 10 hem santraforu da yedekleyebilir.
Bizim elimizde hucumda sadece 4 oyuncu var ciddi elimizde oyuncu yok görmüyorsunuz, sonra dandik avrupa maçlarında yedek u19 takımı oturuyor
ali kardeş 2si aynı alınamaz, as 10 numaranın dışında daha uygun yedekte de oturabilecek oyuncular alınacak okey

sokmuşum taliscasına asensiosuna çoğu maçta biri forvet oynadı biri 10 numara oynadı zaten ikisine toplam 10 bonservis verdiler

Bruno Fernandez gelsin en az 3 sene daha dominasyon garanti

Hem de kaliteli güzel futbol, derli toplu set hücumları izlemek de cabası

Geçen sene kadro derinliği olmadığından ligde abuk sabuk puanlar kaybettik.

Lemina'nın orta saha ve stoper rotasyonu için kalması önemli. Avrupa'da ve Türkiye'deki zor maçlarda diri olduğunda her zaman iş yapacak kalitede bir adam.

Lemina'yı bırakıp rotasyon için bonservis verecek lüksümüz yok. Para harcayacağımız yerler belli.
500 bin için birden fazla mevkiyi

belirli bir kalite ile yedekleyen adamı göndermek hata olur

Okan hocada istiyor zaten kalmasını

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım 4 kişilik bir ön sıra var onlardan biri olmazsa bu arkadaş gelecek. o 4 kişi ön listede haberler göre benim çıkarımım Bruno Fernandes, Brahim Diaz, Can Uzun, 4 kişiyi henüz anlamadım. Bu arada enciso'yu en kötü sol kanat için falan alırdım. Kadroda olmasını isterdim kendisinin.

Hem can hem brahim 35 er den desen ki cani 35 e falan vermezler :d 70 milyon euro bons demek dursun hayatta boyle bir seye onay vermez.

Stopere ve TR'de yetişmiş oyuncuya ekleme yapmamız gerekmekte. Ozan Kabak olmayacağı için elde bu var.
Arda Daghan vs. var onlardan bi artisi var mi emin degilim
Umit Akdag mesela gozum tutuyor o cocugu, Yusuf'u izledigim hicbir mac etkilendigim bi ozelligi olmadi

Arda Daghan vs. var onlardan bi artisi var mi emin degilim
Umit Akdag mesela gozum tutuyor o cocugu, Yusuf'u izledigim hicbir mac etkilendigim bi ozelligi olmadi
Ümit'in menajerden biz oyuncu almayız. Bir de bonservise 10-12 istiyorlar onun. Yusuf Akçicek ya satın alma opsiyonlu kiralık yada Davinson'u istiyorlarsa gerçekten 30 milyon + kendisi gibi.

Geri
Üst Alt