- 30 Temmuz 2009
- 12.390
- 6.640
- 1.823
Biz hariç herkes bir şekilde yapıyor transferi.Olm bu bjknin limiti falan da yoktu nasıl yapıyolar bu transferleri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz hariç herkes bir şekilde yapıyor transferi.Olm bu bjknin limiti falan da yoktu nasıl yapıyolar bu transferleri?
Bizdede iyi günde kötü günde her zaman yanında olunur..ama başımızdakiler adam olacak.Galatasaraya bağlılıklarını tam olarak hissettirmeleri lazım aynen erden timur gibi.İşte başımızdakilerde bu yok.Kimse Galatasaraydan vazgeçmez.Ama başımızdaki vasıfsızlar dört sene şampiyon olmamıza rağmen kendilerini benimsetemediler.Dursun efendi cabuk unutmus bos stada oynadigimiz maclari falan gs taraftari başarinin olmadigi yerde bir anda kaybolur ne oldugunu anlamazsin. Bizde iyi gunde kotu gunde diye bir sey çok yok o localar surekli %600 zamla kazikladigi ama yinede dolan tribunler store satislari falan hepsi basaridan ötürü.
bjk keşke oh, aitan, ogbadou gibi transferlere devam etseydi. Bu strateji değişikliği hoş olmadı bizim transferde frene bastığımız andafikret orman jk si geri dönüyo heralde
Bunlarda sponsor bulacak çap yok ki...Bu tesis işine destek olacak sponsorlar bulmadan başlanmamalıydı bence. Futbol hiç etkilenmeyecek şekilde bu iş planlanmalıydı. Üstelik daha tesislerin 2. etabı yapılmadı
Su uyur dusman uyumazbjk keşke oh, aitan, ogbadou gibi transferlere devam etseydi. Bu strateji değişikliği hoş olmadı bizim transferde frene bastığımız anda
Yayın Havuzu ve Son Bakiye (Gelecek Sezonun Sonbaharı) gibi bir bilgi var ama yapay zeka verdi o yüzden doğruluğundan net emin değilim. Bu sezon ayak bastı parası Eylül ayında yatacak bir de gecen sezonun geliri zaten gecen sezon harcandı. Sürekli gecen sezon gelirini vermeye de gerek yok. Nakit akışı sıkıntısı da bizim en büyük sorunumuz zaten. Yönetimde nakit akışı için kasa kolaylığını sağlayan Özbek dışında isim yok çünkü.Geçen sezonki cl parası niye ağustosta gelsin, böyle bir şey yoktur. Bence bizdeki en büyük sıkıntı maaşlar. Özellikle osimhen yıllık 20 alıyor bu ciddi bir sorun
15 yıldır deplasmanlarına giderken 1 puan yazamıyorsun dostum neyden bahsediyonCidden bjkden mi tırsılıyor ya hahahahsh
Konyaspor'dan mı bahsediyorsun dostum15 yıldır deplasmanlarına giderken 1 puan yazamıyorsun dostum neyden bahsediyon
Bu sene 10 kişi koyduk sadece bjkye girmemiş sanırım15 yıldır deplasmanlarına giderken 1 puan yazamıyorsun dostum neyden bahsediyon