Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.306
- 385
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten agirlasti, yas olarak normal.. ucuza asla ve asla hayir denilemez ama pahaliysa degmez..çok ağır diyenler vardı niye üzülüyor onlar
az önce tod üyeliğimi iptal ettim belli ki şampiyon bjk olacak
Okan daha gecen gun roportajinda Salah’in TRye gelmeyecegini dusunuyorum demistimuthius hanle olur hani liverpool biorakmiyordu yoksa aliyorduk
adam bize gelmek istiyordu halbuki salah ikna da eder
dostum otelin konumu bellidursunun oteline gidip resepsiyonun önüne zıçalım
Cenk Ergün ile kurulan kadroda 2 sene üst üste şampiyon oldu(Not: Fahiş fiyatlara kurulan bir kadroydu). Dursun Özbek'in kurduğu berbat kadro Levent Nazifoğlu, Tanman(istifa etmiş olabilir tam hatırlamıyorum) ve kardeşi ile kurduğu kadroyduErden Timur olmasa o yenilenme Cenk Ergun veya kardesi ile olacakti…
Agg icardi agg
2+2 hakkımız var diyebiliriz
Demek ki Çorum FK maçındaki puan kaybından sonra yangınla transfer yapacaklarKaya Temel: “Benim aldığım bilgi; Galatasaray'da 10 numara transferi, net olarak Ağustos ayının ortalarını bulacak.”
Ya bu ne ya?! Napiyorsujuz 3-4 ay?! Gerci ben de soruyorum. Musleranin gidecegi taa ne zmaandan belliyken son gun 36'ya ugurcan alan adamlar bunlar!!!!Kaya Temel: “Benim aldığım bilgi; Galatasaray'da 10 numara transferi, net olarak Ağustos ayının ortalarını bulacak.”