- 18 Eylül 2018
- 15.745
- 12.104
- 1.473
Son dakika: Gsc'de yeni akım. #trans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursunun oteline gidip resepsiyonun önüne zıçalım
Kaya Temel’i ….. size birsey olmasin. Hayal gucunuzu kullanin!Kaya Temel: “Benim aldığım bilgi; Galatasaray'da 10 numara transferi, net olarak Ağustos ayının ortalarını bulacak.”
Bunun bilgi alma ihtimali var mı yavKaya Temel: “Benim aldığım bilgi; Galatasaray'da 10 numara transferi, net olarak Ağustos ayının ortalarını bulacak.”
Hesabın 12K takipçisi var ama gerçek mi bilemedim
@Doğukan Kanaryadursunun oteline gidip resepsiyonun önüne zıçalım
Sonuc? 10 numara bitmeden baska oyuncu alamiyormuyuz?Kaya Temel: “Benim aldığım bilgi; Galatasaray'da 10 numara transferi, net olarak Ağustos ayının ortalarını bulacak.”
Barış abi ne olacak bu hal?Bunun bilgi alma ihtimali var mı yav
Kim dedi?
Yahu abi Galatasaray’dan bahsediyoruz. Hocasiz, Duygun Yarsuvat ile, Cihan Haspolatli ile sampiyon olmus camiayiz. Kotu orneklerin basarili olmasi bu seceneklerle devam etmeyi gerektirmez. Biz her zaman daha iyiyi hedeflemek zorundayiz. Ne diyorsun yani? Cenk Ergun veya Ozbek brothers mi geri donsun?Cenk Ergün ile kurulan kadroda 2 sene üst üste şampiyon oldu(Not: Fahiş fiyatlara kurulan bir kadroydu). Dursun Özbek'in kurduğu berbat kadro Levent Nazifoğlu, Tanman(istifa etmiş olabilir tam hatırlamıyorum) ve kardeşi ile kurduğu kadroydu
Bu konyak x hesabı mı insta mı?K.konyak
Bu şekilde gidecez
Yedek forveti(Bertuğ) bize 15 m + kazımcan a verirler.Umut Bozok’ta Başakşehire gidiyormuş yerli Suarez kaçtı
Evet, yeni okudumK.konyak
Yasak. Yeni FIFA kurali.Sonuc? 10 numara bitmeden baska oyuncu alamiyormuyuz?