Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.951
- 3.654
- 1.778
Bravo ali naci, bu kolpayla kulüpten beleş çorbayı kaptın yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Bayern değiliz bizim zarar etme lüksümüz o takımlar kadar yüksek değil ayrıca Singo zarar ettirmez toparlar yaşı daha genç bu adamın 35-40 bandında her zaman gider sarada aynı şekilde bu adamların cl de ciddi anlamda iyi oynadıkları maçlar var illaki satılırlar Buda yönetim becerisi gerektiren bişey
Bizim 30 35 milyonluk yedek oyuncu oturtacak lüksümüz yok şuan adı geçen 10 numaralar bile 30 40 milyon civarı singoyu satıp parayı ilk 11 de oynayacak bir mevki için harcamalıyızYerine kimin aldığın önemli satmasına sat
Yazın kimse iyi oyuncusunu bırakmadığı için transferi devre arasına bıraktıkHocanin istedigi topcuyu 28 Ocak'tan once vermiyorlarmis. Bosuna transfer beklemeyin.
İşte bunlar alabilir mi sorun o. Dünyanın en beceriksiz yöneticileri bizdeBizim 30 35 milyonluk yedek oyuncu oturtacak lüksümüz yok şuan adı geçen 10 numaralar bile 30 40 milyon civarı singoyu satıp parayı ilk 11 de oynayacak bir mevki için harcamalıyız
Turkiyenin bjksi oldukHerhangi bir futbol muhabbeti yayinina da bakamiyorum cunku fener besiktas 2 ser saat galatasaray "ne oluyor" ile 15 dk geciyor.

Oyle degilde takip edip bakip merak edecek bir sey olmamasi ayrica tatsiz.Turkiyenin bjksi olduk![]()
O esnada yönetim= (Karpuz peynir yiyor :d)Bruno güzel bir hayal. Biz konuşuyoruz sadece yönetimin herhangi bir ilgisi yoktur