Yönetim Can olmazsa Enciso alıp geçecek gibi. Bruno falan hayal gibi. Gs nin her kuruşunu düşünüyoruz derler günün sonunda

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz Bayern değiliz bizim zarar etme lüksümüz o takımlar kadar yüksek değil ayrıca Singo zarar ettirmez toparlar yaşı daha genç bu adamın 35-40 bandında her zaman gider sarada aynı şekilde bu adamların cl de ciddi anlamda iyi oynadıkları maçlar var illaki satılırlar Buda yönetim becerisi gerektiren bişey

Zarar etme lüksün yoksa sag beke 30b 6 maas vermeyeceksin. Biz bu adamla inzaladigimiz anda zarar ettik zaten bunu niye anlamıyorsunuz.

Enciso genç dinamik, gelişime açık. Niye burun kıvrılıyor abi? İzledik gördük adam azimli gayet iyi bir oyuncu.

Bruno da 40 düşmüşler bizim teklifte 30’a düşmüş onlar 30’a düşer bizim teklifte 20’ye iner :asd:

1 tane muteber GS gazetecisi yok

1 tane

belki timurlenk

Herhangi bir futbol muhabbeti yayinina da bakamiyorum cunku fener besiktas 2 ser saat galatasaray "ne oluyor" ile 15 dk geciyor.

Bizim 30 35 milyonluk yedek oyuncu oturtacak lüksümüz yok şuan adı geçen 10 numaralar bile 30 40 milyon civarı singoyu satıp parayı ilk 11 de oynayacak bir mevki için harcamalıyız
İşte bunlar alabilir mi sorun o. Dünyanın en beceriksiz yöneticileri bizde

Turkiyenin bjksi olduk :asd:
Oyle degilde takip edip bakip merak edecek bir sey olmamasi ayrica tatsiz.

Ne yani "cok gizli surecler" mi diyecegiz
Gecen sene osimhen sureci dedik sonrasini hep hesaplayip kafa patlattik.

O da berbat cunku 35 tane kaleci ismi falan gecti, arada singo oldu.

Simdi zaten 2 ya da 3 tane isim var ofansife ama sifir gelisme ya da surec iletisimi. Ustune lemina / singo / sanchez gibi yerine doldurmak zorunda kalabilecegin seyler. Hep negatife yoneltiyor.

Sahi yönetim ne yapıyor. Icardi süreci, şimdi Lemina süreci. Şaka gibi süreç yönetimi, korkunç.

Geri
Üst Alt