Cat GIF

Brunoya 30 verilir bu arada

Biz 30’a uguçukvu almışız, adamlar 40’a greenwood, ake falan aldılar, ötekiler trossard salah gidiyorlar, trabzon yine yetenekli gençleri topluyor
Uguçukvu sahada dolanıyor, gelen giden yanından basıp geçiyor
10 no yok, stoper, kanatlar, golcü, ortasahalar alternatifsiz
Yıldız olacak diye ümit bağladığımız genç yok
Ligden bile parlayan isimlerden alamıyoruz
Bu sene şamp.luk çok zor, hatta bence mümkün değil
Bari yüksek top atın, Osi boğuşsın da bir şey yapsın diye bekleyip duracaz maçlarda

taraftarın tepkisini endişesini umursamayan yönetim hala dernek ve kutlamalarda şu şekil:

On My Way Love GIF by Apple Music

Salah'ın 34 yaşına geldiği, eski performansında olmadığı veya geçen seneyi iyi geçirmediği ortada evet buna bir şey demiyorum da

bu ne herkese üstenci bakış ve şımarıklıktır

Salah dediğin adam üzülerek söylüyorum Sane ve Mertens'i üst üste koyup top diye oynayabilecek kalibrede bi futbolcu, bu arada Salah'ın güncel hali hala Sane'den de son iki sezonundaki Mertens'ten de çok üstte. Tr'ye geldiğinde sadece 5 dakika Salah gibi oynasa oynadığı maçların %80'inini sana kazandıracak gol veya asisti yapabilecek bi adam. Geçen sene TD ile kavga etti, anlaşamadı problemler yaşadı ve zaten Liverpool geçen sene çok çalkantılı bi dönem yaşadı.

Falcao geldi çok iş yapamadı, Van Persie geldi çok iş yapamadı doğru, aksine hayvan gibi iş yaparlar oldu orada burada değil he bizzat bizde yani.

Ben asla Salah'ın rakiplere gitmesini istemem, bize gelsin de demem ama mümkünse rakibe de gitmesin.

Biz 30’a uguçukvu almışız, adamlar 40’a greenwood, ake falan aldılar, ötekiler trossard salah gidiyorlar, trabzon yine yetenekli gençleri topluyor
Uguçukvu sahada dolanıyor, gelen giden yanından basıp geçiyor
10 no yok, stoper, kanatlar, golcü, ortasahalar alternatifsiz
Yıldız olacak diye ümit bağladığımız genç yok
Ligden bile parlayan isimlerden alamıyoruz
Bu sene şamp.luk çok zor, hatta bence mümkün değil
Bari yüksek top atın, Osi boğuşsın da bir şey yapsın diye bekleyip duracaz maçlarda
30a almadık, opsiyonlu kiraladık. Singo desen anlarım

Geri
Üst Alt