Leaving See Ya GIF by MOODMAN
Futbol Vamos GIF
Lionel Messi Football GIF by FC Barcelona

Yaw birakin alsinlar. Batsinlar da kurtulalim.

Salah'ın 34 yaşına geldiği, eski performansında olmadığı veya geçen seneyi iyi geçirmediği ortada evet buna bir şey demiyorum da

bu ne herkese üstenci bakış ve şımarıklıktır

Salah dediğin adam üzülerek söylüyorum Sane ve Mertens'i üst üste koyup top diye oynayabilecek kalibrede bi futbolcu, bu arada Salah'ın güncel hali hala Sane'den de son iki sezonundaki Mertens'ten de çok üstte. Tr'ye geldiğinde sadece 5 dakika Salah gibi oynasa oynadığı maçların %80'inini sana kazandıracak gol veya asisti yapabilecek bi adam. Geçen sene TD ile kavga etti, anlaşamadı problemler yaşadı ve zaten Liverpool geçen sene çok çalkantılı bi dönem yaşadı.

Falcao geldi çok iş yapamadı, Van Persie geldi çok iş yapamadı doğru, aksine hayvan gibi iş yaparlar oldu orada burada değil he bizzat bizde yani.

Ben asla Salah'ın rakiplere gitmesini istemem, bize gelsin de demem ama mümkünse rakibe de gitmesin.
Herif bizim olarak bitik yav Dünya kupasında da gördük. Teknik direktörü ile arasında olan sıkıntıyla ne alakası var.

camavinga falan hayal ötesi gelmez zaten de alacaksan bunu almaya çalışacaksın.. ucukucu, nhaga falan hikaye..

Dünya kupasını ölçü olarak görmüyorum açıkçası çünkü o zaman Yamal da bitik veya Kenan da.
Yav Liverpoolda da izledik bitik herif bitmiş. Karşısında biraz hızlı bi adam olunca mala bağlıyor. geçen sezon herkes Salah bitik ölü gotunu kaldiramiyor diyorlardı simdi mi kıymetli oldu.

Geri
Üst Alt