Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salah iş yapar ama biz hem can hem enciso alalım geçelimYav salah bize yazilirken kimse istemiyordu herkes sovuyordu bitik adam diye simdi ise herkes birden salah hayrani olmus
Yaw birakin alsinlar. Batsinlar da kurtulalim.
Herif bizim olarak bitik yav Dünya kupasında da gördük. Teknik direktörü ile arasında olan sıkıntıyla ne alakası var.Salah'ın 34 yaşına geldiği, eski performansında olmadığı veya geçen seneyi iyi geçirmediği ortada evet buna bir şey demiyorum da
bu ne herkese üstenci bakış ve şımarıklıktır
Salah dediğin adam üzülerek söylüyorum Sane ve Mertens'i üst üste koyup top diye oynayabilecek kalibrede bi futbolcu, bu arada Salah'ın güncel hali hala Sane'den de son iki sezonundaki Mertens'ten de çok üstte. Tr'ye geldiğinde sadece 5 dakika Salah gibi oynasa oynadığı maçların %80'inini sana kazandıracak gol veya asisti yapabilecek bi adam. Geçen sene TD ile kavga etti, anlaşamadı problemler yaşadı ve zaten Liverpool geçen sene çok çalkantılı bi dönem yaşadı.
Falcao geldi çok iş yapamadı, Van Persie geldi çok iş yapamadı doğru, aksine hayvan gibi iş yaparlar oldu orada burada değil he bizzat bizde yani.
Ben asla Salah'ın rakiplere gitmesini istemem, bize gelsin de demem ama mümkünse rakibe de gitmesin.
Aynısını Halil Dervişoğlu icin düşünüyorum.Bu arada Lesley yıllardır özlem çektiğimiz isim olabilir ya. Takım biraz toparlansın, DK oynayanlar da geri gelsin bir izleyelim hep birlikte takımı.
Dünya kupasını ölçü olarak görmüyorum açıkçası çünkü o zaman Yamal da bitik veya Kenan da.Herif bizim olarak bitik yav Dünya kupasında da gördük. Teknik direktörü ile arasında olan sıkıntıyla ne alakası var.
Kaptırın can'ı da
Gitsin de sonrasi bizi alakadar etmezSingo’nun tıbbi olarak İnter’de oynayamayacağını düşünüyorum
5 yiyesin var herhaldelan olm bizim super kupa macimiz yok mu?
5 yiyesin var herhalde
Katılıyorumbu arada fbnin yabancıları gittikten sonra kadroları genişlikleri çok kötü. iyi yerlileri 1-2 tane
orta saha rotasyonları falan berbat durumda
sağ bek sol bek asıyla yedeğiyle baya kötü
Yav Liverpoolda da izledik bitik herif bitmiş. Karşısında biraz hızlı bi adam olunca mala bağlıyor. geçen sezon herkes Salah bitik ölü gotunu kaldiramiyor diyorlardı simdi mi kıymetli oldu.Dünya kupasını ölçü olarak görmüyorum açıkçası çünkü o zaman Yamal da bitik veya Kenan da.