Kim geldi yav Beşiktaş’tan 5 yiyince

Sara zaten gelmişti
Köhn gitti Jacobs geldi
Kerem gitti Sallai geldi

Osimhen piyangosu çıktı - öyle planlı bir iş falan değildi

Piyangodan Yunus çıktı da Sallai sıçarken çok da sorun yaşamadık. Devre arası Barışla Yunus’un mecali kalmamıştı yokluktan.

Köhn Jacobs dışında bir değişim yok onun sebebi de Young Boys maçıydı.

Ya Singo bence de kötü çıktı da satın alma opsiyonlu kiralık nedir.

Şu haberin çıkması bile ayıp.

30 küsür milyon para vermişiz. Senelik ücretini bile karşılamadan, biz faydalanamamışken etinden sütünden faydalanacaklar bir de biz zarar edeceğiz.

Kontenjan boşaltsın diye Jelert'i kiralarsın da 30 Milyon verdiğin adamı değil.

Kiralık olacaksa zorunlu olur o da 8 Milyon Euro + 27 zorunlu opsiyon falan.

Oyuncu satip yerini doldurmayi yada yukseltmeyi her neyse bunu yapmayi ogrenemeden bizim bu transfer sacmaliklarimiz bitmeyecek. Surekli al al bi yere kadar. Butce yaratmak icin bir futbol takiminin en temel kaynaklarindan biri heralde oyuncu satmaktir. Bizde bu hic yok, heralde bu kadar maas verdigimiz icin satamiyoruz kimseyi. Bunu iside bu yonetim yapamaz yani beklentiye girmeye gerek yok

Oğuzhan Uğurun protez saçları gibi nöbet.

Oyuncu satip yerini doldurmayi yada yukseltmeyi her neyse bunu yapmayi ogrenemeden bizim bu transfer sacmaliklarimiz bitmeyecek. Surekli al al bi yere kadar. Butce yaratmak icin bir futbol takiminin en temel kaynaklarindan biri heralde oyuncu satmaktir. Bizde bu hic yok, heralde bu kadar maas verdigimiz icin satamiyoruz kimseyi. Bunu iside bu yonetim yapamaz yani beklentiye girmeye gerek yok
İşin tamda özeti budur.

Ya son gün piyangosu bekleyecekler ya da son gün kazığı yiyecekler

Kulüp şans üzerine ya da kazık yeme üzerine yönetiliyor

En nefret edilen Galatasaray başkanı kim diye anket açılsa bu mu yoksa belmas mi diye saatlerce düşünürüm kime oy versem diye

Bu Matthis Abline bildğin Halil Dervişin olmuş hali yahu : )

Halilden ne hayal ettiysek ve yapamadıysa çocuk bildiğin hepsini fransa liginde uygulamalı göstermiş , yalan yok beğendim içime sindi.

Ama hep kontradan buluyor pozisyonları , orası biraz düşündürdü

Nantes hep kapanan bir takım olduğu için , bizim gibi kendi liginde set oynamaya mahkum takım için ne yapabilir şüpheliyim

Hocam da hocam
Screenshot_20250921_232322_X.webp

Geri
Üst Alt