Sosyal medya uğultularına göre taraftardan sırayla meydan dayağı yiyen yönetim olarak tarihe geçmek için her şartı zorlayan bir yönetimle karşı karşıyayız. Sözün bittiği yerdeyiz. 4 sene üst üste şampiyon olan ama en çok nefret edilen başkan olma yolundaki dursun Özbeke de sponsor bulamayan yatırım batıran kasa kolaylığı yapmayan kalitesiz yönetim kurulu oluşturunca karşısına aday çıkarıp seçmeyen genel kurula da hesap sormayan divan kuruluna da yaxıklar olsun. Hesap sormayı tribünlere bırakmanın sonuçlarına birlikte ağlarız artık. Her taraftarın gscdeki veya ultraslandakiler gibi efendi olmadığı bizim masum yangınları mumla arayacakları homurtusu başlayan olaylarda ortaya çıkacaktır. Malesef bu kulübün tarihinde tesis basmalar vardır ve tekrarlanmayacağının da garantisi yoktur. Herkesi itidale ve cimboma yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum. Yönetici dövmek çözüm değil etik de değil. İlgililere hatırlatmış olayım.

Neye dayanarak böyle konuşuyorlar?
Bu arada takımda sol kanat yok. Bence habersiz kaldıkça onlarda şaşırdı böyle haberler sıkıyorlar. Takımda sol kanat yok, sağ kanatta Sane var ama Barış'ı sağ da göreceğiz? Solda kim oynayacak diye sorsan cevap veremeyecek.

Kolpa yapacak bir sey kalmadi cunku 0 haber var simdi mevki kolpalari mi basladi yav :asd:

ıslandı Hocam düşündükçe be

Gemini_Generated_Image_mw34q6mw34q6mw34.webp

Barış' ı en çok gömüldüğü dönemde bile net destekleyen, halen de en vazgeçilmez 2-3 oyuncu arasında gören biriyimdir. Lakin geçen sezon son oynanan Juve-Liverpool maçlarından sonra kontağı kapatmış görüntüsünü görmezden gelmek aymazlıktır. Hücumda üretkenliği top seviyeye asla ulaşamayacak bir kanat oyuncusu olarak, defansif bilinç ve gayret bakımından böyle saldığı anda bu seviyelerden hızla düşmesi kaçınılmaz olacaktır. Artık oyununu olgunlaştırması, enerjisini verimli kullanmaya daha çok odaklanması, kariyeri açısından büyük önem arz ediyor. Özellikle SS/FA karakterli bir oyuncuya büyük yatırım yapılacaksa, bence de daha çok sağ kanat olarak düşünülmeli.

Geri
Üst Alt