Tolgahan da Koopmeiners, Tel, Pono, Brahim Diaz isimlerini yazdıktan sonra bir daha transferler ilgili yazmadılar. Ya Okan hocanın İcardi uyarısı dışında transferle ilgili kimseye söylenmesin uyarısı etkili oldu yada bir hareket yok. Bu hafta içinde öğreniriz. @Ata B. Oğuz senin haber de patlayacak galiba. Avusturya kampına 1 transfer daha yetişmeyecek gibi.

Sadece 1 tane 10 numara alsalar yeter yahu cl falan umrumda değil lig için lazım ama ben size diyim net farklı bişey var yukarıdan talimat var bence devre arasından beri transfer yapmıyoruz bariz belli biri bizi frenleme derdinde

Soyuluyoruz dedik dinlemediniz

Para yok

Osimheni satarlar yakında

Tolgahan da Koopmeiners, Tel, Pono, Brahim Diaz isimlerini yazdıktan sonra bir daha transferler ilgili yazmadılar. Ya Okan hocanın İcardi uyarısı dışında transferle ilgili kimseye söylenmesin uyarısı etkili oldu yada bir hareket yok. Bu hafta içinde öğreniriz. @Ata B. Oğuz senin haber de patlayacak galiba. Avusturya kampına 1 transfer daha yetişmeyecek gibi.

Yalan

Ucuz santrafor arıyorlar osimheni satacaklar

muhtemelen eylül başını bulur o!!!

Kaya Temel: “Benim aldığım bilgi; Galatasaray'da 10 numara transferi, net olarak Ağustos ayının ortalarını bulacak.”

Yaw ne kampı, sezonun ilk maçına yetişirse öpüp başınıza koyun

sözde muhabir bozuntularıyla isim pompalayıp duruyorlar şahan az bile söyledi bunlara eğer gerçekten para yoksa hırsız var demektir onca sponsorluk cl geliri forma satışları stad gelirleri varken 4 senedir ezdiğin (sözde) rakiplerinden az para harcayıp transfer yapamıyorsan bunun açıklaması olamaz.
ayrıca en hazır kadro bizde diyen kim varsa yedi sülalesini saygıyla anıyorum

Sadece 1 tane 10 numara alsalar yeter yahu cl falan umrumda değil lig için lazım ama ben size diyim net farklı bişey var yukarıdan talimat var bence devre arasından beri transfer yapmıyoruz bariz belli biri bizi frenleme derdinde
Vallaha oyunu açacak çilingirin alinmamasi için kim talimat verebilir çok merak ettim açıkçası?

Geri
Üst Alt