Her sezon baslangicinda ayni halti yiyorlar ondan sonra basariliyiz diye geziniyorlar orda burda

Okan hoca olmasa bu yönetim’in basarili olma sansi sifir

Takim basarili oldukca kadro da degerlendi

Yeter kardeşim küçük resimlerde avratlar çıkıyordu şimdi gözümüze gözümüze sokuluyor.

Bir de bunlar ayni anda 2 oyuncu ile gorusemiyorlar ya en iyi niyetle bu hafta transfer yapsalar sonraki transfer agustos sonunda olur.

Ben artık umudumu kaybetmeye başladım. Bunların oyuncu falan alacakları yok alsalar bile transferin son gününde 10 numara herhangi bir oyuncuya absürt bir rakam yada kiralık olarak getirirler o da tutmaz zaten.

DUyumlara göre cenk ergün, mehmet özbek bilmem ne işe girmişse geçmiş olsun. Bu yıl yine dibi görürüz, osimhen de ocakta gider.

Maalesef ligin 7. haftasında oynayacağımız ilk derbiye çıkacak ilk 11'imiz şudur

Uğurcan
Sallai Sanchez Apokerim Jakops
Lemina Torreira
Sane Yunus Barış
Osimhen

Bunlar bu saatten sonra doğru düzgün topçu da getiremezler.

Merak etmeyin büyük Galatasaray taraftarı çakal sürüsünü her daim def etmiştir yine def ederler.

Mehmedi de cenkeri de geldiği yere gönderirler.

Bu işleri basit zannediyorlar. 4 sene şampiyon olduk ehehe mallığı var üzerlerinde bilmedikleri şey 30 senede bir başarabildiğin fırsatı tekrar tepilmesine taraftar bu sefer izin vermez.
Bugün olmazsa transferin son haftası sana 100 milyon euro harcatır, harcamak zorunda kalırsın.

Geri
Üst Alt