Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.584
- 101.787
- 5.238
Araba mı lan bu deneme yapıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangını durgunlaştırmak için yapılan dursun hamlesi gibi geliyor bana10 numara eksikliğinden anamız ağlıyor 50 kağıtlık beyinsiz sol açık kovalıyorlar. Ya sabır.
İnşallah öyledir diyeceğim de bu hesabı yapan başkandan iyi iş beklemek başlı başına saçmalık zaten. Alsa da almasa da farketmez.Yangını durgunlaştırmak için yapılan dursun hamlesi gibi geliyor bana
Sn ahbabım vakt-i zamanında zaha adlı ruh emici şabanı da aynı böyle çakmağa çalışıyorlardı gsye hatırlar mısın bi ton eksiğimiz varken10 numara eksikliğinden anamız ağlıyor 50 kağıtlık beyinsiz sol açık kovalıyorlar. Ya sabır.
Bu ne be kardeşim hangi seviye bu
Karşı çıktık diye az sövülmedi yahu 2-3 kişiydik zaten, unutulur mu?Sn ahbabım vakt-i zamanında zaha adlı ruh emici şabanı da aynı böyle çakmağa çalışıyorlardı gsye hatırlar mısın bi ton eksiğimiz varken
Dursun dan uzun zamandır ümidim yok benim (ilk başkanlığından beri). Ancak kuş taşa çarpacak bir şey olacak ya da ET gibi biri yanında olacak anca o zaman. Velhasıl ballı bir insan bu konulardaİnşallah öyledir diyeceğim de bu hesabı yapan başkandan iyi iş beklemek başlı başına saçmalık zaten. Alsa da almasa da farketmez.
Biri birsey ufuruyor öburu hemen arkasina takim ismini bundan sonra ki de fiyati ufurur, ondan sonra gs kabul etmedi. En son kisi de böyle bi teklif yok der. Gs muhabirligi böyle birsey
Biri birsey ufuruyor öburu hemen arkasina takim ismini bundan sonra ki de fiyati ufurur, ondan sonra gs kabul etmedi. En son kisi de böyle bi teklif yok der. Gs muhabirligi böyle birsey