Bu sene şampiyonluğu fenere verelim. Zaten her sene olunca değeri kalmıyordu

can niye küçümsemiyor hala anlamış değilim

40 etmez denebilir itirazım yok ya da oraya bruno odegaard ayarında alalım deniyorsa kabul

ama diaz ve enciso için ölüp bitilirken can gömülüyor

gördüğüm kadarıyla can bu ikisinden aşağı topçu değil

çok izledim diyemem ama birkaç maçlık izlenimim bu
Can =Emre A. Ahmet kutucu hic bi fark yok.belki tek farki daha genc gelmesi

Nico Williams'a kaç isterler hazır gözden düşmüştü DK Finali asistine rağmen 60-70'e falan biter mi acaba :s

Gelmez. Istersen 15 milyon net maas öner gelmez bence. Gecen sene Bayern ve Barca ilgileniyordu ve teklifleri geri cevirip 2035e kadar sözlesme imzaladi. Maasi 8,25 + 2 milyon net. Yani imkansiz bir transfer .

Gelmez. Istersen 15 milyon net maas öner gelmez bence. Gecen sene Bayern ve Barca ilgileniyordu ve teklifleri geri cevirip 2035e kadar sözlesme imzaladi. Maasi 8,25 + 2 milyon net. Yani imkansiz bir transfer .
Maaşını 2x yaparız da bilbao bırakmıyor zaten hocam bizimkisi biraz hayal. Leao hiç beğendiğim bir topçu değil. Lookman'ı geçen sene almayarak büyük hata yaptık. Bu sene en çok ihtiyacımız olan 2. bölge sol açık bence. Ve buraya pırpır tribünleri ayağa kaldıracak bir adam lazım.

Uğurcan
Singo Sanchez Lucumi Jakobs
Torreira Reijnders
Sane Fernandes Barış
Osimhen

Şöyle bir şey yapabilsek, yarı final hayal değil, leao filan ful zarar BAY forma vermez ona takım oyununu bitiriyor adam.​

İstediğin oyuncuları al istediğin fantazi kadroyu kur, CL'de yarı final bize yine hayal. Öyle kağıt üzerinde takım kurmak ile CL'de sana yarı finale cikartmazlar. Ne oynadığın daha önemli. (= Ya da oynayamadığın demek daha doğru)

Hiçbir febeli muhabir yazmıyor sadece tier 10 Galatasaray muhabirleri çalım var diyor

Hiçbir febeli muhabir yazmıyor sadece tier 10 Galatasaray muhabirleri çalım var diyor

Valla ben muhabirlerden ziyade

Dursunun bu işi bitirebileceğine inanmıyorum

Anak Osimhen gibi deli taklidi yaparsa olur bu iş

Yoksa Dursun mümkün değil onay versin bu transfere

Kaldı ki Can'a filan da onay vermez

Geri
Üst Alt