Öyle yazılan bir şey yok ki. Tam tersi hem hocanın kendi ağızından hem de daha önce Tolgahan vb. gibi en iyi kaynaklar bizzat hocanın listesinde ve istediği bir isim olduğunu yazdılar. İstemediğini kim yazdı?
Hocanın ben de istemediğini düşünmüyorum. İstemese emin olun son dkya kadar oraya Oulai bekletilir tsye bir şekilde ağustos sonu alacağız diye bilgi verilir onlar da fioya değil bize 40'a bırakırdı.

Öyle yazılan bir şey yok ki. Tam tersi hem hocanın kendi ağızından hem de daha önce Tolgahan vb. gibi en iyi kaynaklar bizzat hocanın listesinde ve istediği bir isim olduğunu yazdılar. İstemediğini kim yazdı?
Tolgahan kim 2 senedir burada baya bi tier 1 muamelesi görüyor

Sara elimizdeki tek gerçek ve iyi 8 numara

Mevcut yabancılardan birini göndermek istiyorsanız bu isim sallai’den başkası olmaz. Toplasan 6-7 maçta iyi performans verdi diye cafu ilan ettiler adamı başımıza.

Juventus ve Liverpool deplasmanlarındaki rezaletin en büyük nedeni hocamızın sallai paşayı sağ bek oynatma sevdasıydı
Sallai bende begenmem ama Singonun sakatlik sorununa bakarsan en azindan oyniyan bir Sallai var ,he bana kalsa ikisini gönderirdim ama öyle olmuyor bu isler

Allah kahretmesin! Bu değil degil UCL, süper ligde bile zorlanır şamoiyonluk yarısinda. Avrupdan umudu olan var mı?!

Geri
Üst Alt