Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.733
- 20.933
- 2.233
Manu Kone saudi ligini düşünüyorsa biz ilgilenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ekonomik gücümüz Suudilere göre daha mı iyiManu Kone saudi ligini düşünüyorsa biz ilgilenelim
Almasak da oluruz, bence bizimkiler rakiplerin beceriksizliğine güveniyor. FB hoca olarak müzmin 2 adamı getirdi. 23 tane yabancısı var, kimseden çıkamıyor. Elinde yerli yok denecek kadar az. Mert, İrfancan gibi içi geçmişlere güveniyor. BJK zaten her sene aynı olay. Hücum transferi yapıyor, defansı unutuyor.8 numara baba topçu: Reijnders
Sol kanat: Can Uzun
10 numara: Brahim Diaz
Yedek forvet: Ponomarenko
Yedek stoper: U23 potansiyelli
Şu 5'ini alın 5 sene üst üste şampiyon oluruz. Bruno'ya falan gerek yok.
Ben direkt bakmıyorum, foruma bugün iki kez o da 1 2 dk girebilmişimdir, özledim he
Ucuz oyuncu istemiyoruzOnyedika 10 milyona Frankfurt yapıyormuş
Olum madem bu kadar ucuz ne diye 2 ay lemina diye süründük biz, gidip daha gencini alaydık bari
İşimizi şansa bırakmamak lazım bu sene fener baya iyi kadro kuruyor hocaları ismail ligi iyi tanıyor. Üstüne aziz köpeği geldi bol bol şike hakem kayırması dönecek. bjk ve diğerlerinden bu sene de halt olmaz. Ne de olsa şampiyon oluruz dersek hüsrana uğrarız.Almasak da oluruz, bence bizimkiler rakiplerin beceriksizliğine güveniyor. FB hoca olarak müzmin 2 adamı getirdi. 23 tane yabancısı var, kimseden çıkamıyor. Elinde yerli yok denecek kadar az. Mert, İrfancan gibi içi geçmişlere güveniyor. BJK zaten her sene aynı olay. Hücum transferi yapıyor, defansı unutuyor.