Bunlar transfere dahi bilgi vermek yerine , yonetim ve transfere etkisi disinda bir sey konusmuyorlar aktardiklariniza gore. Haber yerine haber cevresindeki bidibidilar.

Sasirtmiyor, ne yonetim ne de muhabirleri.

Edit: yonetimin iletisim ilenilgileneni olsa cat diye arayip su demeclerde sacmas seviyesini cok asan seylere catirt diye cevap yapistirmasi lazim normalde.

dursun batırdı kulübü

Haluk Yürekli:''Bazı oyuncuların hesaplarına haciz geldiği konuşuluyor.Ayrıntılarına girmeyeyim.Ekonomik olarak çok parlak durum yok''
Oyuncuların hesaplarına haciz ne alaka? GS borcu ise Gs hesaplarına haciz gelir. Oyuncunun kendi hesabına kendi işlemi yaptığı iç sonrası bir haciz ise bunun Gs ile ilgisi ne? Klasik Haluk yangın varsa o yangını harlamak için ekstra şeyler katar. Yangın yoksa da bu sefer tam tersi olumlu yönde ekstra katar. Etkileşim almak için.

Oyuncuların hesaplarına haciz ne alaka? GS borcu ise Gs hesaplarına haciz gelir. Oyuncunun kendi hesabına kendi işlemi yaptığı iç sonrası bir haciz ise bunun Gs ile ilgisi ne? Klasik Haluk yangın varsa o yangını harlamak için ekstra şeyler katar. Yangın yoksa da bu sefer tam tersi olumlu yönde ekstra katar. Etkileşim almak için.
Yalan abi yalan ya mikserlik yapıyor yada Azize’nin kirli planlarına alet oluyor ben haluğa zerre güvenmiyorum maaşlar yatmıyormuş falan yalan dolan hepsi sence maaşı yatmayan hacizlik olan futbolcular bu kadar mutlu olur mu burada senin çalıştığın iş yeri paranı vermesin dururmusun

Yalan abi yalan ya mikserlik yapıyor yada Azize’nin kirli planlarına alet oluyor ben haluğa zerre güvenmiyorum maaşlar yatmıyormuş falan yalan dolan hepsi sence maaşı yatmayan hacizlik olan futbolcular bu kadar mutlu olur mu burada senin çalıştığın iş yeri paranı vermesin dururmusun
Borcsuzluk yazisi olayi var zaten haziranda mi ne her odemen tamamlanmistir. Yoksa ne osi durur ne de idmanda tam kadro olursun. Minimum 5 tane ziyech cikardi ortaya oyle bir sey olsa.

Su cumle edildikten 5 dk sonra su ikisinden biri canli yayinda aranip haddi bildirilmeli. Su an sayin baskan diye yayin yapanlar, taraftar tarafindaymis gibi takiliyor.

Forveti 3 hafta sakatlanınca 1 puan dahi alamayan bir takım nasıl Türkiyenin en iyi kadrosu oluyormuş yav.

Istanbul Sb GIF by Sporbulteni

Haluk günler sonra yayına çıkıp şov yapıp özel bilgi vermediğine göre durum hakkaten çok sıkıntılı

Borcsuzluk yazisi olayi var zaten haziranda mi ne her odemen tamamlanmistir. Yoksa ne osi durur ne de idmanda tam kadro olursun. Minimum 5 tane ziyech cikardi ortaya oyle bir sey olsa.

Su cumle edildikten 5 dk sonra su ikisinden biri canli yayinda aranip haddi bildirilmeli. Su an sayin baskan diye yayin yapanlar, taraftar tarafindaymis gibi takiliyor.
Aynen katılıyorum yönetimin en büyük sorunu iletişim yok iletişim işini beceremiyorlar çıkıp bangır bangır haddi bildirilmeli komplo teorisi de diyebilirsiniz ama aziz yönetimi geldi geleli bi borç para yok muhabbeti döndürülmeye başlandı medyada bu tesadüf değil bizimkilerin böyle haber yaptıracağını sanmıyorum eleştiri okları dönecek olduğu için he işlerine gelir orası ayrı ama bunlar artniyetli ve kasıtlı planlanmış şeyler

Geri
Üst Alt