- 5 Eylül 2014
- 85.306
- 71.354
- 4.513
hangi malı kullanıyonAlıntıladığın adam 30 yıldır bilfiil tüm deplasmanlara giden tribünde amigo ferhat ve karıncaezmez ferhat diye adı geçen kaç yıllık çınar.
Biraz haddini bilmen lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi malı kullanıyonAlıntıladığın adam 30 yıldır bilfiil tüm deplasmanlara giden tribünde amigo ferhat ve karıncaezmez ferhat diye adı geçen kaç yıllık çınar.
Biraz haddini bilmen lazım.
arveleshangi malı kullanıyon
Oyuncuların hesaplarına haciz ne alaka? GS borcu ise Gs hesaplarına haciz gelir. Oyuncunun kendi hesabına kendi işlemi yaptığı iç sonrası bir haciz ise bunun Gs ile ilgisi ne? Klasik Haluk yangın varsa o yangını harlamak için ekstra şeyler katar. Yangın yoksa da bu sefer tam tersi olumlu yönde ekstra katar. Etkileşim almak için.dursun batırdı kulübü
Haluk Yürekli:''Bazı oyuncuların hesaplarına haciz geldiği konuşuluyor.Ayrıntılarına girmeyeyim.Ekonomik olarak çok parlak durum yok''
En son gs için ne yaptınhayatında 1 tane deplasmana gitmemiş birinin bunu demesi
güldürme![]()
sizce kim hakli
Yalan abi yalan ya mikserlik yapıyor yada Azize’nin kirli planlarına alet oluyor ben haluğa zerre güvenmiyorum maaşlar yatmıyormuş falan yalan dolan hepsi sence maaşı yatmayan hacizlik olan futbolcular bu kadar mutlu olur mu burada senin çalıştığın iş yeri paranı vermesin dururmusunOyuncuların hesaplarına haciz ne alaka? GS borcu ise Gs hesaplarına haciz gelir. Oyuncunun kendi hesabına kendi işlemi yaptığı iç sonrası bir haciz ise bunun Gs ile ilgisi ne? Klasik Haluk yangın varsa o yangını harlamak için ekstra şeyler katar. Yangın yoksa da bu sefer tam tersi olumlu yönde ekstra katar. Etkileşim almak için.
sizce kim hakli
sizce kim hakli
sizce kim hakli
Borcsuzluk yazisi olayi var zaten haziranda mi ne her odemen tamamlanmistir. Yoksa ne osi durur ne de idmanda tam kadro olursun. Minimum 5 tane ziyech cikardi ortaya oyle bir sey olsa.Yalan abi yalan ya mikserlik yapıyor yada Azize’nin kirli planlarına alet oluyor ben haluğa zerre güvenmiyorum maaşlar yatmıyormuş falan yalan dolan hepsi sence maaşı yatmayan hacizlik olan futbolcular bu kadar mutlu olur mu burada senin çalıştığın iş yeri paranı vermesin dururmusun
sizce kim hakli
Aynen katılıyorum yönetimin en büyük sorunu iletişim yok iletişim işini beceremiyorlar çıkıp bangır bangır haddi bildirilmeli komplo teorisi de diyebilirsiniz ama aziz yönetimi geldi geleli bi borç para yok muhabbeti döndürülmeye başlandı medyada bu tesadüf değil bizimkilerin böyle haber yaptıracağını sanmıyorum eleştiri okları dönecek olduğu için he işlerine gelir orası ayrı ama bunlar artniyetli ve kasıtlı planlanmış şeylerBorcsuzluk yazisi olayi var zaten haziranda mi ne her odemen tamamlanmistir. Yoksa ne osi durur ne de idmanda tam kadro olursun. Minimum 5 tane ziyech cikardi ortaya oyle bir sey olsa.
Su cumle edildikten 5 dk sonra su ikisinden biri canli yayinda aranip haddi bildirilmeli. Su an sayin baskan diye yayin yapanlar, taraftar tarafindaymis gibi takiliyor.