Başından beridir Bruno Fernandes transferine inanmıyordum. Gerçekleşek gibi değildi.

Dursun 2015-2016 sezonunu yaşatıyor bilmeyenlere.

Ama bu kez 2 yıl ömrü olmaz. Statta ilk maçta balyozu yer, kendine gelir.

Sanıyor ki çok kredim var. Galatasaray da şu an rahmetli Sami Yen gelse hatalı karar alsa kredisi olmaz.

Geçti o dönem.

Dursun 2015-2016 sezonunu yaşatıyor bilmeyenlere.

Ama bu kez 2 yıl ömrü olmaz. Statta ilk maçta balyozu yer, kendine gelir.

Sanıyor ki çok kredim var. Galatasaray da şu an rahmetli Sami Yen gelse hatalı karar alsa kredisi olmaz.

Geçti o dönem.
Galatasaray'da kredi diye bir şey yoktur.
20 yıl üst üste 1 yıl bile sektirmeden, her sene lig şampiyonluğu + şampiyonlar ligi şampiyonluğu al,
21. yıl ligde averaj farkıyla ikinci ol, anında kovulursun.

Galatasaray'da görev yapan herkes bunun bilincinde olmalı. Başarılı olduğun sürece orada oturur, başarısız olduğun dakika gönderilirsin, yerine başkası gelir.

-Önceden hep başarıyorduk, bu yıl böyle oldu.
+Bu yıl da başarsaydın.

-Şurada hata yaptık bu sene.
+Yapmasaydın.

-Elimizde olmayan sebeplerden, şöyle şöyle oldu.
+Çare bulsaydın.

fenerin durumunda biz olsak asla toparlayamazdik bu da bir gercek

adamlar her sene bizden cok harciyor yine de bir gram sikinti yasamiyorlar

4 senedir sampyion olan kulupte maddi sikinti varsa yaziklar olsun cidden

bizim hep sampiyon olmamiz lazim belli yoksa fenerle maddi olarak yarisamadigimizi kabul etmek lazim

Ne dedim. Bruno olmaz musiala yalani o olmaz camavinga yalani atilir ama bir sekilde oyalama taktigi devam eder

Tabi cenker the team oyuncusu olmadığı için fazla bulmuştur. The team oyuncusu olsa 60 da verdirirdi

Öneri liste:
Franculino + Ousmane diao: Nelson+jelert+ kolay şarta bağlı 20-25 milyon opsiyon
Brandt beleş (veya opsiyonlu pulusic veya Diaz vb. Veya lang)
Para varsa can uzuna bas
Emirhan başyiğit 2-3 milyon euro.
Başka kimseyi yollama

stormtrooper-star-wars.gif

Para yoksa, para niye yok? Her sene şampiyonuz. Nasıl para yok? (Eğer para yoksa)

Bizde para yoksa, Fener'de nasıl para var? Fener nasıl Greenwood çekiyor 12 yıldır şampiyon olamamalarına rağmen?

dübel
murillo agbadu xx outara
ndidi orkun
salah xx trozard
nunez

OHAAA​

Burhan sert küfürler istiyor hayır bunlar yalan söyleyince ceza yok biz bunlara sövünce dava açarlar birde

beyler çok geride kalmışım bruno olayı nedir

Darwin'i kim alırsa cidden sıkıntı çıkar. Tam bizim ligin forveti.

Bizim alacağımız yok Osi'nin arkasında beklemez adam 1. forvet olmak ister.

Osi'nin arkasına öyle bir adam çekersek acayip bir forvet hattımız olur. Makine gibi oluruz.

Geri
Üst Alt