- 17 Aralık 2008
- 33.874
- 26.996
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek aday olayini projeler ve zilyon tane detayi yuzunden kimsenin cesareti olmadigini dusunuyorum ben. Taahhutlerdir, kredisidir bilmemnesidir - kimse o toplara girmek istemiyor diye bakiyorum.Biz acilen tekrar seçim yapmamız lazım ve daha önemlisi ciddi bir aday çıkarılması gerek yoksa zaten seçimin bir anlamı olmaz.
Ben böyle lakayt bir Yönetim istemiyorum aga.
Kaç senedir kulübün bir basın sözcüsü olmaz mı hiç? Kim ne yapıyor kim nerede ne yiyor hiç haberimiz yok. Takım planlaması nasıl olacak hangi mevkilere oyuncu gelecek bir Allah'ın kulu anlatmıyor.
Herşeyi hocadan öğreniyoruz bu adamın görevi hocalık mı yoksa kulübün Futbol direktörü falan mı da haberimiz yok?
Galatasaray muhabirlerini direkt yok say zaten adamların neredeyse hepsi Şahan'ın da dediği gibi yalaka herifler.
Transfer döneminde güya yetkili herif Kavukcu ama onu kimse görmüyor çünkü konuştuğu falan da yok taraftarı bilgilendirme gibi düşüncesi de yok gibi.
Başkan yine kardeşini falan getirmiş o da Cenk Ergün'den fikir alırmış, kimsede hayırdır demiyor? Bu adamların kulüpte bir görevi var mı da akıl veriyorlar? Zaten Cenk denen kel herifi kovmaktan beter ettik Zalewski transferini bok etti diye hala bunun Galatasaray üzerinden para kazanma çabasını nasıl anlatmak lazım? Bu ayrıca kongre üyesi falandı galiba (belki yanlış hatırlıyor olabilirim), bir kongre üyesi Galatasaray'dan nasıl olurda sürekli para koparmaya çalışıyor kimse niye dur demiyor?
4 senedir Şampiyon takım palavrası ile taraftarı uyutmaya çalışıyorlar, Arsenal de Barcelona da şampiyon oldu adamlar çalışıyor ve kadrolarını iyi transferlerle güçlendirmek istediklerini görüyoruz..
Şu aile/bakkal mantığı ile hâlâ bu kulübün yönetilmesi nasıl olabilir insan hiç mi gelişme göstermez ya kaç yaşına gelirsen gel böyle saçmalık olamaz vallah.
30a almadık, opsiyonlu kiraladık. Singo desen anlarım

Davinson satış yolu yapılmaya başlanmıştır bunlar satar davinsonu yerine adam almaz
işte son maça kadar oynatırız sonra oynatmayız 30 edecek adam değil Malesef17-18 maçta mı ne oynarsa zorunluymuş diye okuduydum bir yerde
17-18 maçta mı ne oynarsa zorunluymuş diye okuduydum bir yerde
işte son maça kadar oynatırız sonra oynatmayız 30 edecek adam değil Malesef
Aynen öyle..Sane Baris Osimhen hucum hattıyla hiç bir halt yapamaz bu takım saneden çıkmak gerekiyor Barista banko adam bile olmamalı
Bu hücum hattı çok kaçırıyor bitirici degil Osimhen hariç kanatlar ve forvet arkası acilen değişmeli
gs kapanıyor
fazlasıyla rahat keza yedikleri (!) arasında iş yapan adam yok bizden sonra@Emrah Duvar hocanın yediği topçulardan biri emrah bey
içiniz rahat mı