Transfer Nöbeti #6

Sosyal medyada Dursun istifa diye yangın yapmak lazım

IMG_1728.webp

Bu arada bu dönem gittiğimiz her isim için beklenti minimum 20M’den başlıyor. Hepsinin piyasa mı böyle yoksa salak salak söylemler ve maaşlarla Arabistan imajı mı çizdik bir bakmak lazım.

Milan sanıyorum 3M’e sol bek aldı mesela dün.

Ben bu dönem hatırlamıyorum ki bir adam için 5M falan istesinler bizden

Yine baskı ile yeni Cuesta, Frankowski, Jelert’ler alınmaz. Ben bu yangını anlamıyorum. Şu an 11’inden hiçbir kaybın yok. Tamam çok oyuncu gitti de lige 22 gün var, oynayacak oyuncu yok moduna girilmesini de anlamıyorum.

Sen şampiyon takımsın zaten, yapılanmaya giren takım temmuz ayında 4-5 transfer yapmış olmalı. Barcelona, PSG, Arsenal, Bayern, İnter kaç transfer yaptı? Maksimum 2, bazısı hiç.

Senin de as 11’e maksimum 1 oyuncu alacaksın, 2-3 tane de rotasyon alacaksın. Ama sorun sadece taraftar ve basında değil asıl suçlu beceriksiz yönetim. Her transfer dönemi olduğu gibi yine berbat iletişim stratejisi ile gidiyor.

ben mi yanlış sayıyorum acaba

bu takımın 10numarası yok, santraforu 3 olması gerekirken sadece 1, 2 kanalının alternatifi sıfır tam anlamıyla sıfır, 2 stoperinin alternatifi tam anlamıyla sıfır

en az 6 oyuncu gerekirken yunusu 3, leminayı 5 mevkide hayal edince sorun çözülmüyor ki

tam tersi bu takıma 3-4 oyuncu alsak aralık ayında olası bir psg deplasmanına 10 tane altyapı bebesiyle gideceğimiz gün gibi açık

galatasaraya ilk 11dekileri zorlayacak kalitede 6 adam lazım

Son düzenleme:
Osi,Bay ve Apo nun 2-3 hafta sakat numarası yapıp bireysel ve saklı gizli çalışmaları kulübün hayrına olabilir.

Forumun bir şeyleri mi değişmiş ne olmuş tam çüzemedim.

Geri
Üst Alt